Terug

Ambiant Vivero click SRC

Beschrijving
Downloads

Productomschrijving

Welkom bij Ambiant Vivero Click SRC - dé PVC click vloer met geïntegreerde ondervloer!


Ambiant Vivero Click SRC is een hoogwaardige PVC click vloer met een geïntegreerde ondervloer, perfect voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, stijlvolle en makkelijk te installeren vloer. Dankzij de innovatieve klikverbinding is Vivero Click SRC snel en eenvoudig te leggen, zonder dat er lijm nodig is. Bovendien is de geïntegreerde ondervloer een extra pluspunt die zorgt voor extra comfort en isolatie.


Waarom kiezen voor Ambiant Vivero Click SRC?

  • Eenvoudige installatie: dankzij de klikverbinding kan Vivero Click SRC snel en eenvoudig worden gelegd, zonder dat er lijm nodig is. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld.
  • Geïntegreerde ondervloer: de geïntegreerde ondervloer zorgt voor extra comfort en isolatie, wat resulteert in een stillere en warmere vloer.
  • Duurzaamheid: Ambiant Vivero Click SRC is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bestand tegen slijtage, krassen en vlekken. Hierdoor gaat de vloer jarenlang mee en blijft hij er als nieuw uitzien.
  • Stijlvol: Ambiant Vivero Click is verkrijgbaar in diverse stijlvolle designs, van klassiek tot modern. Hierdoor is er voor elke smaak en interieurstijl een passende vloer beschikbaar.
  • Onderhoudsvriendelijk: dankzij het gladde oppervlak is Ambiant Vivero Click SRC makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Hierdoor blijft de vloer er als nieuw uitzien, zelfs na jarenlang gebruik.

Waarom kiezen voor Ambiant?

Ambiant is een gerenommeerd merk in de vloerenbranche en staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en stijlvolle designs. Met meer dan 35 jaar ervaring in de vloerenbranche heeft Ambiant een schat aan kennis en expertise opgebouwd. Bovendien werkt Ambiant alleen met de beste materialen en de nieuwste technologieën, waardoor de vloeren van Ambiant altijd voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en design.


Conclusie

Ambiant Vivero Click SRC is dé PVC click vloer met geïntegreerde ondervloer, perfect voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, stijlvolle en makkelijk te installeren vloer. Dankzij de innovatieve klikverbinding en geïntegreerde ondervloer is Vivero Click SRC een comfortabele en isolerende vloer, die jarenlang meegaat. Met diverse stijlvolle designs is er voor elke smaak en interieurstijl een passende vloer beschikbaar. Kies voor Ambiant Vivero Click SRC en geniet van een vloer die aan alle eisen voldoet!

download de uitgebreide specificatie met foto impressie en details va de Ambiant Vivero click SRC vloer.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy