Kunststof gevelbekleding

De kunststof gevelbekleding van Kunststof voor jou is een compleet pakket van professionele hoge kwaliteit  kunststof panelen. Naast het leveren van gevelbekleding, met alle bijbehorende hulpmaterialen, bieden wij onze klanten ook het monteren van de gevelbekleding aan. Zo komen wij samen met u tot het perfecte resultaat. 

Wat zijn de voordelen van kunststof gevelbekleding?

Een belangrijk en groot voordeel van kunststof gevelbekleding is dat het heel onderhoudsvriendelijk is. De bekleding van uw gevels kan het zwaar te verduren hebben in ons klimaat. Daarom is het belangrijk dat u voor materiaal kiest dat past bij de weersomstandigheden. Kunststof gevelbekleding wordt schoongehouden met een doekje en wat sop, in tegenstelling tot een met hout bekleedde gevel. Die moet regelmatig geverfd worden en is ook vatbaar voor schimmels en bijvoorbeeld houtrot. 

Kunststof gevelbekleding kent daarnaast ook veel uiterlijke mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een steenstrip, maar het is ook mogelijk om uw gevel met kunststof juist een hout-uitstraling te geven. 

Vinyplus gevelbekleding

VinyPlus kunststof gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding

Een uniek en prachtige uitstraling van je woning of bedrijfspand draagt bij aan het leefplezier. VinyPlus® gevelbekleding geeft woningen en bedrijfspanden een eigentijds karakter. VinyPlus® kunststof gevelbekleding en dakranden, gemaakt uit hoogwaardig gerecyclede kunststoffen, zijn onderhoudsarm, duurzaam, milieuvriendelijk, Uv-bestendig en het heeft een eenvoudige montage.

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE VAN VINYPLUS

Eurotexx

Eurotexx Rabatdelen

Creëer een unieke uitstraling met Eurotexx rabatdelen en dakranden. Eurotexx biedt duurzame afbouwmaterialen voor duurzaam bouwen. De Eurotexx rabatdelen en dakranden van kunststof, zijn volschuim gevelpanelen vervaardigd uit enkele kwalitatief hoogwaardige materialen. Door een lange unieke houtstructuur van maar liefst 1,5 meter krijgen de kunststof panelen een geloofwaardige uitstraling van echt hout. Bovendien ze zijn waterdicht door de unieke perfecte sluiting. 

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE VAN EUROTEXX

Wooddesign kunststof 1

WoodDesign

WoodDesign houtlook gevelbekleding met 3-kleuren technologie is een nieuwe generatie in volschuim gevelbekleding. De kunststof panelen hebben hierdoor een geloofwaardige uitstraling van hout. Deze bijzondere 3-kleuren technologie heeft een authentieke uitstraling door de natuurlijke structuur. Dankzij de unieke sluiting zijn WoodDesign gevelbekleding eenvoudig te monteren.

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE VAN WOODDESIGN

Kerrafont

Kerrafont Modern Wood Dubbel

Met Kerrafront Modern Wood heb je een alternatief voor de tijdrovende traditionele afwerkingsmaterialen. Door Modern Wood kan je een snelle en effectieve metamorfose of afwerking  van een gebouw realiseren, dit komt door de gemakkelijke  installatie van Modern Wood. Naast de gemakkelijke  bevestiging zorgt dit nieuwe product tevens voor perfect gereproduceerd natuurlijk hout, dit zorgt voor een uitzonderlijke visuele aantrekkelijkheid.

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE VAN KERRAFONT

Kerrafront Sheffield eiken wit

Kerrafont Multi Sponningdeel

De panelen zijn gemaakt met behulp van een tweelaags technologie en hebben een kern van volschuim met hoge dichtheid. De buitenlaag is gemaakt van hard PVC. Het multi sponningdeel kan tegen extreme weersomstandigheden en heeft een hoge kleurstabiliteit. De panelen hebben een unieke uitstraling door de viervoudige sponning. Het multi sponningdeel is leverbaar in diverse kleuren, nerf- en houtstructuren.

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE VAN KERRAFONT

multitexx chalet kunststof

Multitexx Volschuim

Multitexx is een nieuw modern sponningdeel in het volschuim programma van Kunststof voor jou. Multitexx geeft woningen, bedrijfspanden, vakantiehuizen en chalets een natuurlijke maar ook een moderne uitstraling. Dankzij de unieke structuur, dat een uitstraling nabootst van ruw vuren hout, geeft de kunststof panelen een natuurlijke uitstraling maar dan met de voordelen van kunststof.

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE VAN MULTITEXX

Milexx gevel panelen

Milexx

Milexx volschuim kunststof schroten wordt gemaakt van PVC-UE en leverbaar in veel verschillende kleuren, soorten en maten. Milexx gevelbekleding is onderhoudsarm, UV bestendig en beschermen gevels, dakkapellen, dakranden en overstekken tegen weer en wind. Naast gladde kunststof gevelpanelen zijn er ook panelen met structuurfolie of nerfstructuur leverbaar in diverse kleuren. De kunststof panelen worden in twee verschillende panelen geleverd; Volschuim rabat en volschuim sponningdeel.

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE VAN MILEXX

Kunststof voor jou - Regio Utrecht

Kunststof voor jou heeft het meest uitgebreide assortiment kunststof profielen en panelen van Europa. We bieden ook de mogelijkheid om bestellingen op te halen in Nieuwegein (Utrecht). Bel om deskundig advies te vragen.

Kunststof schroten is de oude titel van de tegenwoordige nieuwe gevelbekleding. Onze kunststof rabatdelen zijn in vele soorten, maten en kleuren te leveren. Zowel verticaal als horizontaal kunnen deze gemonteerd worden. 

Zoekt u steenstrips.? Wij kunnen ze in verschillende soorten, maten, materialen en kleuren leveren. Steenstrips komt veel voor als bekleding van uw schoorsteen, woning, chalet, vakantiehuisje, woonwagen of om het gat van uw chalet op te vullen zodat het een perfecte sluiting heeft. 

Offerte nodig: Vraag de Offerte aan!

X
De waardering van kunststofvoorjou.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 33 reviews.