Onze showroom!

Welkom in de Showroom van Kunststof voor jou

Uw expert in hoogwaardige kunststof producten en oplossingen. Ons bedrijf is gevestigd in Nieuwegein en wij zijn gespecialiseerd in kunststof kozijnen, gevelbekleding, PVC vloeren en kunststof afwerkingen. Wij bieden een uitgebreide selectie van producten die zowel duurzaam als stijlvol zijn en die aan uw individuele wensen en behoeften voldoen.

Showroom Nieuwegein - Kunststof voor jou.

Onze showroom in Nieuwegein

De perfecte plek om ons volledige assortiment te bekijken en om onze deskundige adviseurs te ontmoeten. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw woning of bedrijf. Ons team van professionals beschikt over uitgebreide kennis en ervaring en we streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden.

Kunststof kozijnen zijn een geweldige keuze voor elke woning. Ze zijn duurzaam, onderhoudsarm en hebben uitstekende isolatie-eigenschappen. Bij Kunststof voor jou bieden we een breed scala aan kozijnen in verschillende kleuren en stijlen, zodat u zeker iets kunt vinden dat past bij de stijl van uw woning. Of u nu op zoek bent naar moderne of traditionele kozijnen, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Tevreden klanten

RoyMBS-33.jpg

Gevelbekleding, PVC vloeren of afwerkingen te zien en voelen.

Kunststof gevelbekleding is niet alleen duurzaam en onderhoudsarm, maar ook zeer stijlvol. Met ons uitgebreide assortiment gevelbekleding in verschillende kleuren en texturen kunt u uw woning een geheel nieuwe uitstraling geven.


Als u op zoek bent naar een mooie, onderhoudsvriendelijke vloer, dan zijn PVC vloeren de perfecte keuze. Bij Kunststof voor jou bieden wij een breed scala aan PVC vloeren in verschillende stijlen en patronen. Onze vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden en hebben een lange levensduur, waardoor ze een uitstekende investering zijn voor elke woning.


Tot slot bieden wij ook kunststof afwerkingen aan, waaronder plinten, raamdorpels, vensterbanken en nog veel meer. Onze afwerkingen zijn duurzaam, onderhoudsarm en verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat u zeker iets kunt vinden dat bij uw woning past.


Bij Kunststof voor jou staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service. Wij zijn er trots op om de beste kunststof oplossingen voor uw woning of bedrijf te bieden. Maak een afspraak in onze showroom in Nieuwegein of neem contact met ons op voor meer informatie.

Maak uw afspraak.

Stuur een bericht via onderstaand formulier en we plannen samen een geschikte dag.

WhatsApp uw vraag naar Roy