Kunststof kozijnen

Tijd om de oude houten kozijnen te vervangen? of toch graag die energie besparing willen realiseren omdat de tocht om uw oren waait. Kies dan voor kunststof kozijnen.

 • Duurzaamheid (30/40 jaar levensduur en daarna recyclebaar)
 • Energie-efficiëntie (energie besparing en geluidwerend)
 • Onderhoudsarm (geen schilder of plamuurwerk meer)
 • Stijlvol (Houtlook of 45 graden verbinding)
 • Veiligheid (inbraakwerend)


Overweegt u Kunststof kozijnen?

Ben je op zoek naar hoogwaardige kunststof kozijnen in de regio Utrecht? Zoek niet verder! Kunststof voor Jou staat bekend om zijn topkwaliteit producten en uitstekende service, en we zijn er trots op om jouw keuze voor duurzame en stijlvolle kozijnen te zijn.

Onze kunststof kozijnen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook duurzaam en onderhoudsarm. Ze bieden een uitstekende isolatie, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jouw energierekening. Of je nu op zoek bent naar strakke moderne kozijnen of juist een klassieke uitstraling wilt behouden, wij bieden kozijnen op maat die perfect bij jouw stijl passen.

Duurzaam - bouwen - kunststof voor jou

Duurzaamheid

Kunststof kozijnen zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden, vervorming en verkleuring. In tegenstelling tot houten kozijnen zijn kunststof kozijnen niet vatbaar voor rot of insecten.

Energie-efficiëntie - Kunststof voor jou

Energie-efficiëntie

Kunststof kozijnen zijn ontworpen om energie-efficiënt te zijn en bieden uitstekende isolatie-eigenschappen. Dit betekent dat uw huis minder warmte verliest en u minder hoeft te stoken.

onderhoudsarm - kunststof voor jou

Onderhoudsarm 

Kunststof kozijnen vereisen bijna geen onderhoud. In tegenstelling tot houten kozijnen hoeft u kunststof kozijnen niet te schilderen, en ze zijn gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Dit bespaart u tijd en geld op de lange termijn.

inbraakwerend - kunststof voor jou

Veiligheid

Kunststof kozijnen zijn ontworpen met veiligheid in gedachten. Ze zijn bestand tegen inbraak en bieden een hoge mate van beveiliging, zodat u zich veiliger voelt in uw eigen huis.

Gealan Kunststof kozijnen - HVL verbinding - Kunststof voor jou

Conclusie

Ervaar de veelzijdigheid van kunststof kozijnen bij Kunststof voor Jou. Met een focus op duurzaamheid, energie-efficiëntie, onderhoudsarm gemak, stijlvol design en optimale veiligheid, vormen onze kunststof kozijnen de ideale keuze voor zowel het vervangen van bestaande kozijnen als voor nieuwbouwprojecten. Neem vandaag nog contact met ons op voor gedetailleerde informatie en ontdek hoe wij uw woon- of werkruimte kunnen transformeren met hoogwaardige kunststof oplossingen.

Showroom bezoeken?

Wilt u de Kunststof kozijnen in het echte zien? Verschillende kleuren en structuren vergelijken? Stuur ons via onderstaand contact formulier een email, en wij maken met u graag een afspraak in onze showroom, zodat onze kunststof experts u alles kunnen vertellen. 

Kunststof voor jou is er voor u

Kunststof voor Jou is ontstaan met als doel particulieren en aannemers de service en kwaliteit te bieden die essentieel zijn bij vaak kostbare aankopen. Wij begrijpen dat u als klant mag rekenen op een passende service, vooral bij zulke belangrijke investeringen. Onze reputatie is gebouwd op niet alleen snelle dienstverlening, maar ook op jarenlange ervaring in de aannemerij. Deze achtergrond voorziet ons van diepgaande kennis over bouwprojecten.

Wat Kunststof voor Jou onderscheidt, is niet alleen onze snelle service, maar ook het feit dat wij met u meedenken gedurende het gehele project.


Onze ervaring stelt ons in staat om niet alleen materialen te leveren, maar ook duidelijk advies te verstrekken. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak, met altijd één vast aanspreekpunt. Dit bevordert een vlotte en efficiënte communicatie, zodat uw project soepel en naar tevredenheid verloopt.

  Aluplast kozijnen - kunststof voor jou.png

  Hoe wij te werk gaan?

  1. Nadat u onze gebeld heeft of u heeft onze contact formulier ingevult dan nemen wij met u uw wensen door.
  2. Eventueel een afspraak inplannen in de showroom, zodat u het juiste kozijn kunt uitkiezen met ondersteuning van onze experts.
  3. Afspraak inplannen om de kozijnen in te meten, en de situatie te bekijken. (heeft u zelf al ingemeten, dan kunnen we direct voor u de offerte in orde maken)
  4. Montage ploeg nodig, ook hierin faciliteren we en hebben we alleen maar partners van top kwaliteit.

   Afspraak plannen

   Contact informatie

   Kunststof voor jou

   Herenstraat 38

   3431 CV Nieuwegein

   030 227 3601

   info@kunststofvoorjou.nl

   Wij helpen u graag!

   Kunststof Kozijnen afwerkingen

   Lignodur - Vensterbank stone look - Kunststof voor jou

   Kunststof Vensterbanken

   Zoekt u een kunststof vensterbank voor afwerking van uw kunststof kozijnen dan hebben wij vele maten en stijlen voor u. De vensterbanken zijn bijzonder duurzaam, krasvast en stevig dankzij de oersterke melamine-toplaag. De kunststof vensterbank zijn er in drie verschillende stijlen; Recht, Afgeronde neus of als overzet vensterbank. 
   Direct bestellen?
   klik dan hiernaast op de afbeelding.

   Wilt u eerst een offerte? klik dan hier

   Kunststof profielen - Kunststof voor jou

   Kunststof profielen

   Zoekt u profielen voor de dagkanten? Een hoekprofiel? of een plint wij hebben het allemaal voor u. 
   Klik hiernaast op de afbeelding en bestel gelijk uw kunststof afwerking.


   Wenst u eerst meer informatie bij uw kunststof kozijnen en om dit goed af te werken neem contact met ons op. 

   Kunststof afwerking verkooppunt

   Bij Kunststof voor jou koopt u diverse soorten afwerkingen van Milin en Heering voor uw kozijnen. Dit varieert van profielen en panelen tot en met kunststof overzet vensterbanken en dagkantafwerkingen. Binnen het assortiment zijn er ook weer verschillende mogelijkheden. Bent u op zoek naar een Milin vensterbanken of juist die van Heering?  De experts van Kunststof voor jou geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Wij zijn er dan ook trots op om een heel breed assortiment afwerkingen te hebben en hier speciaal totaal kunststof verkooppunt te zijn.

   Kleurmonsters

   Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

   Bestel hier

   Onze merken

   WhatsApp uw vraag naar Roy