Terug

Ambiant Piazzo dryback

Beschrijving
Downloads

Productomschrijving

Welkom bij de Piazzo Dryback van Ambiant - de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een duurzame, onderhoudsvriendelijke en stijlvolle vloeroplossing! Deze PVC plak tegels zijn speciaal ontworpen om aan de hoogste eisen te voldoen en bieden een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Met onze Piazzo Dryback tegels krijgt u de look van een echte tegelvloer, maar dan zonder de nadelen van keramische tegels.


Waarom kiezen voor Piazzo Dryback?

  • 100% waterbestendig: onze tegels zijn perfect voor vochtige ruimtes zoals badkamers, keukens of zelfs in de kelder.
  • Eenvoudige installatie: dankzij het handige formaat van de tegels kunt snel uw vloer renoveren. Wel moet u onze professionele installateur in huren voor de beste kwaliteit.
  • Onderhoudsvriendelijk: met een simpele dweilbeurt zorgt u voor een perfect schone vloer.
  • Lange levensduur: PVC is een duurzaam materiaal dat tegen een stootje kan. U geniet dus jarenlang van uw mooie vloer.
  • Realistische uitstraling: onze Piazzo Dryback tegels hebben de look van echte tegels, maar dan zonder de nadelen. Door de structuur van het oppervlak lijken ze net echt.

Bestel uw Piazzo Dryback vloer vandaag nog


Bent u overtuigd van de voordelen van onze Piazzo Dryback tegels? Bestel ze dan vandaag nog en geniet binnenkort van een prachtige, duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer. Onze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten, zodat u altijd een vloer vindt die past bij uw interieur. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Download de uitgebreide specificatie met foto impressie en details van Ambinat Piazzo dryback vloer.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy