Terug

Ambiant Ceramo dryback

Beschrijving
Downloads

Productomschrijving

Welkom bij Ambiant's Ceramo dryback PVC plak tegels!


Onze Ceramo dryback PVC plak tegels zijn de perfecte oplossing voor uw vloerrenovatie! 


Onze PVC plak tegels zijn gemakkelijk te installeren. Het enige wat u nodig heeft is een scherp mes, een lijm kam en een vlakke, schone gelegaliseerde ondergrond. Onze PVC plak tegels hebben een formaat van 61 x 61 cm.


Maar waarom zou u kiezen voor onze Ceramo dryback PVC plak tegels?


Onze Ceramo dryback PVC plak tegels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen slijtage en verkleuring, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor uw vloerrenovatie.

Gemakkelijk te installeren

Mooie uitstraling


Onze Ceramo dryback PVC plak tegels hebben een mooie, realistische uitstraling van keramische tegels, waardoor ze een prachtige toevoeging zijn aan uw interieur.


Betaalbaar


Onze Ceramo dryback PVC plak tegels zijn een betaalbare optie voor uw vloerrenovatie. Ze zijn niet alleen goedkoper dan keramische tegels, maar ook veel gemakkelijker te installeren.

Kies voor Ambiant's Ceramo dryback PVC plak tegels voor een gemakkelijke, betaalbare en duurzame oplossing voor uw vloerrenovatie!

Download de uitgebreide specificatie met foto impressie en details van Ambiant Ceramo dryback vloer.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy