Terug

Vensterbank stone 300 mm | 4m1

Beschrijving

Productomschrijving

Kunststof vensterbank 300mm stone uitvoering: Milinboard en Lignodur


Een kunststof vensterbank is een praktische en stijlvolle oplossing voor het afwerken van de binnenkant van je kozijn. Met een breedte van 300mm biedt deze vensterbank voldoende ruimte voor allerlei decoratieve elementen, zoals bloempotten, kaarsen en foto's. Bovendien is deze vensterbank in een steenlook uitvoering verkrijgbaar, waardoor het lijkt alsof je een echte stenen vensterbank hebt. Hieronder vind je meer informatie over de kunststof vensterbank 300mm stone uitvoering van de merken Milinboard en Lignodur.


Milinboard kunststof vensterbank


De Milinboard kunststof vensterbank heeft een authentieke steenlook, die bijna niet van echt 

te onderscheiden is. Deze vensterbank is gemaakt van hoogwaardig PVC en heeft daardoor een lange levensduur. De Milinboard vensterbank is bovendien kleurvast en onderhoudsvrij, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben. De vensterbank is eenvoudig te monteren en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.


Lignodur kunststof vensterbank


De Lignodur kunststof vensterbank is een duurzame en krasbestendige vensterbank die geschikt is voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De Lignodur vensterbank heeft een steenlook die niet van echt te onderscheiden is. Bovendien is deze vensterbank voorzien van een beschermende toplaag, waardoor hij bestand is tegen krassen, stoten en andere beschadigingen. De Lignodur vensterbank is eenvoudig te monteren en is verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren.


Conclusie


Als je op zoek bent naar een praktische en stijlvolle oplossing voor het afwerken van je kozijn, dan is een kunststof vensterbank zeker het overwegen waard. Met een breedte van 300mm biedt deze vensterbank voldoende ruimte voor allerlei decoratieve elementen, terwijl de steen uitvoering zorgt voor een authentieke uitstraling. De kunststof vensterbanken van Milinboard en Lignodur zijn beide van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Bovendien zijn ze eenvoudig te monteren en verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren. Kortom, een kunststof vensterbank is een slimme keuze voor een prachtige en onderhoudsvrije afwerking van je kozijn.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy