Terug

Vensterbank 300 mm | 2m1

Beschrijving

Productomschrijving

Een kunststof vensterbank van 300mm met een afgeronde neus is verkrijgbaar van de merken Milinboard en Lignodur. Beide merken bieden hoogwaardige vensterbanken die duurzaam en onderhoudsvrij zijn.


Milinboard is een merk dat gespecialiseerd is in kunststof bouwmaterialen. Hun vensterbanken zijn gemaakt van gerecycled PVC en hebben een stijlvolle uitstraling. De afgeronde neus geeft de vensterbank een elegante en moderne uitstraling.


Lignodur is een top merk dat bekend staat om hun hoogwaardige kunststof vensterbanken. Hun vensterbanken hebben een holle kamer en zijn afgewerkt met een krasvaste toplaag. De afgeronde neus van de vensterbank zorgt voor een zachte en veilige afwerking van de randen.


Beide merken bieden een breed scala aan kleuren en maten, zodat je de perfecte vensterbank voor jouw huis kunt vinden. Het is aan te raden om bij de aankoop van een vensterbank ook rekening te houden met de bevestigingsmethode en de benodigde accessoires, zoals bevestigingslijm en afdekkappen.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy