Terug

Eindkap afgerond 460mm

Beschrijving

Productomschrijving

Kunststof eindkap 460mm voor vensterbank afgeronde neus van Milinboard en Lignodur: perfecte afwerking voor uw vensterbank


De kunststof eindkap 460mm voor vensterbank afgeronde neus van de merken Milinboard en Lignodur biedt de perfecte afwerking voor uw vensterbank. Deze eindkap beschermt uw vensterbank tegen beschadigingen. De afgeronde neus zorgt voor een mooie afwerking en maakt de vensterbank helemaal af.


Milinboard en Lignodur staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit kunststof materialen en deze kunststof eindkap is daar geen uitzondering op. De eindkap is gemaakt van duurzaam materiaal en is bestand tegen weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Dit maakt de eindkap perfect geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.


Het plaatsen van de eindkap is zeer eenvoudig. De eindkap wordt simpelweg over de uiteinden van de vensterbank geschoven en vastgezet met lijm of kit. Hierdoor heeft u in een handomdraai een perfect afgewerkte vensterbank.


Kortom, de kunststof eindkap 460mm voor vensterbank afgeronde neus van Milinboard en Lignodur is de ideale oplossing voor een perfecte afwerking van uw vensterbank. Met deze hoogwaardige eindkap bent u verzekerd van een duurzame en stijlvolle oplossing voor uw vensterbank. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van deze eindkap!

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy