Terug

Ambiant Robusto click SRC

Beschrijving
Downloads

Productomschrijving

Robusto Click SRC - PVC Click vloer met geïntegreerde ondervloer


Welkom bij de Robusto Click SRC , de PVC Click vloer met geïntegreerde ondervloer van Ambiant. 


Met deze vloer haalt u een sterke, duurzame en gemakkelijk te installeren vloer in huis. Of u nu gaat voor een klassieke of moderne uitstraling, de Robusto Click SRC past in vrijwel ieder interieur.


PVC Click vloer

De Robusto Click SRC is een PVC Click vloer. Dit houdt in dat de vloer gemaakt is van kunststof en dat de planken in elkaar klikken bij de installatie. Hierdoor hoeft u geen lijm te gebruiken en is de vloer gemakkelijk te leggen. Bovendien is de vloer ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Geïntegreerde ondervloer

Een groot voordeel van de Robusto Click SRC is dat de vloer een geïntegreerde ondervloer heeft. Dit betekent dat er geen extra ondervloer nodig is en dat de vloer geluiddempend en isolerend werkt. Ook voelt de vloer hierdoor extra comfortabel aan.


Sterk en duurzaam

De Robusto Click SRC is een sterke en duurzame vloer. De vloer is bestand tegen krassen, slijtage en vocht. Hierdoor is de vloer geschikt voor zowel thuis als op kantoor. Bovendien heeft de vloer een lange levensduur, waardoor u er lang plezier van zult hebben.


Verschillende kleuren en dessins

De Robusto Click SRC is verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. Zo kunt u kiezen uit verschillende houtdessins. Hierdoor is er altijd een vloer die past bij uw interieur en smaak.

Bent u op zoek naar een sterke en duurzame vloer die gemakkelijk te installeren en te onderhouden is? Dan is de Robusto Click SRC van Ambiant de perfecte keuze. Dankzij de geïntegreerde ondervloer en het klik-systeem is de vloer gemakkelijk te leggen en voelt hij extra comfortabel aan. Bovendien is de vloer verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins, waardoor er altijd een vloer is die past bij uw wensen. Bestel de Robusto Click SRC vandaag nog en geniet van een sterke en duurzame vloer waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Download de uitgebreide specificatie met foot impressie en details van de Ambiant Robusto click SRC vloer.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy