Terug

Ambiant Estino click SRC

Beschrijving
Downloads

Productomschrijving

Estino Click SRC van Ambiant - De perfecte PVC Click vloer met geïntegreerde ondervloer


Welkom bij Estino Click SRC - de PVC Click vloer met geïntegreerde ondervloer van het gerenommeerde merk Ambiant. Onze vloer is speciaal ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Estino Click SRC is een hoogwaardige vloer die duurzaam, onderhoudsvriendelijk en zeer eenvoudig te installeren is. Het is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en praktische vloerbedekking.


Waarom kiezen voor Estino Click SRC?

Met Estino Click SRC van Ambiant kiest u voor een PVC Click vloer met geïntegreerde ondervloer die aan al uw eisen voldoet. Hier zijn enkele van de redenen waarom u voor Estino Click SRC zou moeten kiezen:

  1. Eenvoudige installatie: Estino Click SRC is zeer eenvoudig te installeren. Dankzij het kliksysteem is er geen lijm nodig en kunt u de vloer zelfs zonder professionele hulp installeren.
  2. Duurzaam: Estino Click SRC is een duurzame vloerbedekking die bestand is tegen slijtage, vlekken en krassen. Dit maakt het de perfecte keuze voor drukbezochte gebieden in uw huis.
  3. Onderhoudsvriendelijk: Estino Click SRC is zeer gemakkelijk schoon te maken. Een snelle veegbeurt met een bezem en een vochtige doek is vaak al voldoende.
  4. Stijlvol design: Estino Click SRC is verkrijgbaar in verschillende stijlvolle designs die passen bij uw interieur. Van rustiek eiken tot moderne betonlook, er is voor elk wat wils.
  5. Geïntegreerde ondervloer: Estino Click SRC is voorzien van een geïntegreerde ondervloer, wat betekent dat u geen extra ondervloer hoeft te kopen en installeren. Dit bespaart u tijd en geld.

Waar te koop

Wij zijn ervan overtuigd dat Estino Click SRC de perfecte keuze is voor uw huis. Kies voor de hoogste kwaliteit en bestel vandaag nog uw Estino Click PVC Click vloer met geïntegreerde ondervloer.

Download de uitgebreide specificatie voor foto impressie en details van de Ambiant Estino click SRC vloer.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy