Terug

Ambiant Avanto click SRC

Beschrijving
Downloads

Productomschrijving

Welkom bij de Avanto Click, de pvc click vloer met geïntegreerde ondervloer van het merk Ambiant! Onze vloer is niet alleen mooi, maar ook zeer praktisch en gemakkelijk te installeren.


Voordelen van de Avanto Click vloer:

  • Intensief gebruik: onze vloer is bestand tegen intensief gebruik en is gemakkelijk schoon te maken. Dit betekent dat uw vloer er altijd als nieuw uit zal zien, zelfs na jarenlang gebruik.
  • Geïntegreerde ondervloer: de Avanto Click heeft een geïntegreerde ondervloer, wat betekent dat u geen extra ondervloer hoeft te kopen. Dit bespaart u niet alleen tijd en geld, maar ook het gedoe van het leggen van een extra laag.
  • Eenvoudige installatie: onze pvc click vloer is zeer gemakkelijk te installeren en kan zelfs door de doe-het-zelver worden gelegd. Dit betekent dat u geen professionele hulp hoeft in te schakelen om uw vloer te plaatsen.
  • Verschillende kleuren: de Avanto Click is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor er voor elk interieur een geschikte vloer te vinden is.
  • Duurzaam: onze vloer is gemaakt van hoogwaardige materialen en gaat daardoor lang mee. Dit betekent dat u niet snel uw vloer hoeft te vervangen en daardoor geld bespaart op de lange termijn.

Kortom, als u op zoek bent naar een mooie, praktische en gemakkelijk te installeren vloer, dan is de Avanto Click van Ambiant de perfecte keuze voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een gratis staal aan om de vloer in het echt te zien en te voelen.

Download de uitgebreide specificatie met impressie foto's en details van Ambiant Avanto click SRC vloer.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy