Terug

Ambiant Sarino dryback

Beschrijving
Downloads

Productomschrijving

Welkom bij Sarino Dryback - de ultieme keuze voor PVC plak tegels van Ambiant!


Onze hoogwaardige PVC plak tegels zijn een geweldige optie voor elk huis, kantoor of commercieel pand. Met een formaat van 45,7 x 91,4 cm zijn deze tegels ideaal voor elke ruimte en kunnen ze gemakkelijk worden aangepast aan uw specifieke behoeften.


Waarom kiezen voor Sarino Dryback?

  • Duurzaamheid: onze PVC plak tegels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan.
  • Waterbestendigheid: in tegenstelling tot veel andere vloerbedekkingen zijn onze PVC plak tegels waterbestendig en gemakkelijk schoon te maken.
  • Eenvoudige installatie: onze Sarino Dryback tegels zijn eenvoudig te installeren.
  • Stijlvol ontwerp: onze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle ontwerpen en patronen, waardoor u uw interieur moeiteloos kunt upgraden.
  • Milieuvriendelijk: onze PVC plak tegels zijn 100% recyclebaar en voldoen aan de hoogste normen op het gebied van milieubescherming.

Kies voor Sarino Dryback en geniet van een hoogwaardige vloeroplossing die gemakkelijk te onderhouden en duurzaam is. Neem contact op met ons team voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen!

Download de uitgebreide specificatie met foto impressie en details van Ambiant Sarino dryback vloer.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy