Terug

Ambiant Concrete dryback

Beschrijving
Downloads

Productomschrijving

Welkom bij Ambiant, uw specialist in PVC-vloeren. Wij zijn trots om onze nieuwste innovatie te presenteren: de Concrete Dryback PVC plak tegel. Deze vloer is geschikt voor alle ruimtes in uw huis en geeft uw interieur een moderne, industriële uitstraling.


Onze Concrete Dryback PVC plak tegel heeft een afmeting van 91,4 x 45,7 cm en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het heeft een realistisch betonlook ontwerp dat zorgt voor een authentieke sfeer in uw huis. Bovendien is de vloer gemakkelijk te installeren en te onderhouden, waardoor het de perfecte keuze is voor drukke huishoudens.


Onze PVC-vloeren zijn gemaakt om lang mee te gaan. De Concrete Dryback PVC plak tegel is waterbestendig, krasbestendig en vlekbestendig, waardoor het een duurzame optie is voor uw huis. Het kan zelfs geplaatst worden in vochtige ruimtes, zoals uw badkamer.


Onze Concrete Dryback PVC plak tegel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u de perfecte vloer kunt kiezen die past bij uw interieur. U kunt uw vloer zelfs personaliseren door een uniek legpatroon te kiezen.


Bij Ambiant bieden we de hoogste kwaliteit PVC-vloeren tegen een betaalbare prijs. Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met onze Concrete Dryback PVC plak tegel.


Bestel nu uw Concrete Dryback PVC plak tegel en geef uw huis de moderne uitstraling die het verdient. Bij Ambiant bent u verzekerd van de beste kwaliteit, service en prijs. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of advies nodig heeft bij het kiezen van uw nieuwe PVC-vloer.

Download de uitgebreide specificatie met foto impressie en details van Ambiant Concrete dryback vloer.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy