Terug

Ambiant Composite dryback

Beschrijving
Downloads

Productomschrijving

Welkom bij Ambiant's Composite dryback PVC plak tegel formaat pagina! Wij zijn trots om deze hoogwaardige vloeroplossing aan te bieden voor zowel commerciële als residentiële toepassingen.


Onze Composite dryback PVC plak tegel formaat is ontworpen met duurzaamheid en stijl in gedachten. Het materiaal is gemaakt van hoogwaardig PVC dat bestand is tegen krassen, slijtage en vocht, wat het ideaal maakt voor gebruik in drukbezochte ruimtes zoals keukens, badkamers en gangen.


De plak tegel formaat van deze vloer maakt het gemakkelijk om te installeren, met de hulp van noodzakelijk gereedschap en professionele hulp. De planken worden rechtstreeks op de geëgaliseerde ondervloer geplakt, waardoor er een naadloze afwerking ontstaat die een rustieke en natuurlijke uitstraling geeft.


Onze Composite dryback PVC plak tegel formaat is beschikbaar in verschillende kleuren. Deze verschillende stijlen bieden u de mogelijkheid om uw vloer aan te passen aan uw persoonlijke smaak en de inrichting van uw huis of bedrijf.


Bij Ambiant bieden wij alleen de hoogste kwaliteit vloeren aan en ons team van partners staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de beste vloeroplossing voor uw specifieke behoeften.


Kies voor onze Composite dryback PVC plak tegel formaat en geniet van een duurzame, stijlvolle en eenvoudig te installeren vloeroplossing. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen!

Download de uitgebreide specificatie met foto impressie en details van Ambiant Composite dryback vloer.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy