Terug

Ambiant Baroso dryback

Beschrijving
Downloads

Productomschrijving

Welkom bij de pagina van Baroso Dryback, de PVC-plak tegels van Ambiant!


Onze Baroso Dryback PVC-plak tegels zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar duurzame, stijlvolle en gemakkelijk te onderhouden vloeren. Deze tegels zijn geschikt voor zowel residentieel als commercieel gebruik.


De Baroso Dryback PVC-plak tegels hebben een dikte van 2,5 mm en een slijtlaag van 0,55 mm, waardoor ze bestand zijn tegen krassen en slijtage. Bovendien zijn ze waterbestendig, waardoor ze ook geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.


Onze PVC-plak tegels zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden. Dankzij het handige formaat van 61 x 61 cm kunnen de tegels snel en gemakkelijk worden geplaatst. Het is mogelijk om de tegels te snijden en te vormen voor moeilijke hoeken en randen.


Baroso Dryback PVC-plak tegels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren, waardoor ze perfect passen bij elk interieur. Of u nu op zoek bent naar een klassieke uitstraling of een moderne betonlook, Baroso Dryback heeft de juiste tegel voor u.


Onze Baroso Dryback PVC-plak tegels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. Met de aanschaf van Baroso Dryback PVC-plak tegels maakt u een investering in de toekomst van uw huis of bedrijf.


Dus waar wacht u nog op? Kies voor de duurzame en stijlvolle Baroso Dryback PVC-plak tegels van Ambiant en geef uw vloer de uitstraling die hij verdient!

Download de uitgebreide specificatie met foto impressie en details van Ambiant Baroso dryback vloer.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy