Terug

Ambiant spigato hongaarse punt dryback

Beschrijving
Downloads

Productomschrijving

Welkom bij Spigato Hongaarse punt dryback van Ambiant!


Als u op zoek bent naar een hoogwaardige vloerbedekking die bestand is tegen water en slijtage, dan is PVC plak Hongaarse punt de juiste keuze voor u. Bij Ambiant bieden we onze klanten een uitstekende selectie van PVC vloeren van topkwaliteit, waaronder de Spigato Hongaarse punt dryback.


Onze Spigato Hongaarse punt dryback vloer is ontworpen om aan de hoogste eisen te voldoen en biedt een duurzame, onderhoudsarme oplossing voor uw huis of kantoor. De PVC plakvloer is waterbestendig, waardoor het perfect is voor keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes. De slijtvaste toplaag zorgt ervoor dat de vloer lang meegaat en bestand is tegen krassen en deuken.


De Hongaarse punt stijl is een populaire keuze vanwege de unieke en tijdloze uitstraling. Het patroon creëert een elegante en chique sfeer en kan gecombineerd worden met verschillende interieurstijlen. De Spigato Hongaarse punt dryback heeft een natuurlijke houtnerfstructuur die de vloer een authentieke uitstraling geeft.


De installatie van onze PVC plak Hongaarse punt vloer is eenvoudig en snel. Het droog plaatsen betekent dat de platen op een schone, vlakke en droge geëgaliseerde ondervloer geplakt kunnen worden. Dit betekent dat er lijm nodig is en dat de vloer met professionele hulp gemakkelijk te verwijderen is.


Met de Spigato Hongaarse punt dryback van Ambiant bent u verzekerd van een hoogwaardige, duurzame en stijlvolle vloer. 


Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een gratis staal aan.


Download de uitgebreide specificatie met foto impressie en details van Ambiant spigato Hongaarse punt dryback vloer.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy