Terug

Ambiant Vivero dryback

Beschrijving
Downloads

Productomschrijving

Welkom bij de pagina van Ambiant's Vivero Dryback PVC plak rechte plank!


Bent u op zoek naar een duurzame en kwalitatief hoogwaardige vloer voor uw huis of bedrijf? Dan is de Vivero Dryback PVC plak rechte plank van Ambiant de ideale keuze voor u.


De Vivero Dryback PVC plak rechte plank is gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal, waardoor deze vloer slijtvast en waterbestendig is. Het is perfect voor ruimtes met veel verkeer, zoals gangen, woonkamers, keukens en badkamers. Het heeft ook een realistische houtlook die uw interieur een natuurlijke uitstraling geeft.


Met de Dryback installatiemethode is de Vivero PVC vloer gemakkelijk te plaatsen. Het plakt rechtstreeks op de ondervloer en creëert zo een naadloze en egale afwerking. Het resultaat is een vloer die eruit ziet als een echte houten vloer, maar zonder de nadelen zoals houtrot en kromtrekken.


Daarnaast is de Vivero Dryback PVC plak rechte plank ook gemakkelijk te onderhouden. Het enige dat u nodig heeft is een stofzuiger en een vochtige doek om de vloer schoon te houden. Het is ook bestand tegen vlekken en krassen, waardoor het een perfecte vloer is voor gezinnen met kinderen en huisdieren.


Kortom, als u op zoek bent naar een duurzame, waterbestendige en onderhoudsvriendelijke vloer met een natuurlijke uitstraling, dan is de Vivero Dryback PVC plak rechte plank van Ambiant de ideale keuze voor u. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

download de uitgebreide specificatie met foto impressie en details va de Ambiant Vivero dryback vloer.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy