Terug

Ambiant Navaro dryback

Beschrijving
Downloads

Productomschrijving

Welkom bij de pagina van Ambiant's Navaro Dryback PVC-plak rechte plank! Deze vloerbedekking is een uitstekende keuze voor huishoudens die op zoek zijn naar een stijlvolle, duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing.


Met de Navaro Dryback PVC-plak rechte plank creëert u een prachtige, realistische houten vloer zonder de kosten en het onderhoud van echt hout. Het PVC-materiaal is niet alleen waterdicht, maar ook bestand tegen krassen, vlekken en slijtage, waardoor deze vloer perfect is voor drukbezochte ruimtes zoals de keuken, de woonkamer en de hal.


De Navaro Dryback PVC-plak rechte plank heeft een prachtige uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en houtsoorten. Zo kunt u de perfecte kleur en stijl kiezen die past bij uw interieur en smaak.


Een ander groot voordeel van de Navaro Dryback PVC-plak rechte plank is de installatie. Deze vloerbedekking kan eenvoudig worden geplakt op een vlakke, schone en droge geëgaliseerde ondervloer. Dit maakt het mogelijk om de vloer snel en gemakkelijk te installeren met de professionele vloeren expert.


Kortom, als u op zoek bent naar een duurzame, onderhoudsvriendelijke en stijlvolle vloerbedekking, dan is de Navaro Dryback PVC-plak rechte plank van Ambiant de perfecte keuze voor u. Bestel uw vloer vandaag nog en geniet van de schoonheid en de kwaliteit van deze prachtige vloerbedekking!

Download de uitgebreide specificatie met foot impressie en details van de Ambiant Navaro dryback vloer.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy