Terug

Ambiant Estino dryback

Beschrijving
Downloads

Productomschrijving

Als je op zoek bent naar een vloer die zowel duurzaam als stijlvol is, dan is de Estino Dryback PVC Plak Rechte Plank van Ambiant de perfecte keuze voor jou. Deze vloer heeft een realistische houtnerf textuur en is gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal, waardoor het bestand is tegen slijtage en krassen.


Met het droge rug-systeem is de Estino Dryback PVC Plak Rechte Plank eenvoudig te installeren. Dit betekent dat je je vloer snel en gemakkelijk kunt vernieuwen met de juiste professionele hulp. De planken zijn ook waterbestendig en bestand tegen vocht, waardoor het ideaal is voor ruimtes zoals badkamers en keukens.


Ambiant's Estino Dryback PVC Plak Rechte Plank is verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen die passen bij elke inrichting en smaak. De vloer is onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken, waardoor het perfect is voor gezinnen met kinderen en huisdieren.


Kies voor Ambiant's Estino Dryback PVC Plak Rechte Plank en geniet van een duurzame en stijlvolle vloer die perfect past bij jouw levensstijl. Deze vloer is niet alleen betaalbaar, maar ook van hoge kwaliteit en gaat jarenlang mee. Bestel vandaag nog en geef je huis een nieuw leven met de Estino Dryback PVC Plak Rechte Plank van Ambiant.

Download de uitgebreide specificatie voor foto impressie en details van de Ambiant Estino dryback vloer.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy