Terug

Ambiant Avanto dryback

Beschrijving
Downloads

Productomschrijving

Als je op zoek bent naar een duurzame en aantrekkelijke vloeroplossing voor je huis of kantoor, is Ambiant's Avanto dryback PVC plak rechte plank zeker de moeite waard om te overwegen. Deze vloer heeft een realistisch houtnerfpatroon en is verkrijgbaar in verschillende tinten, waardoor het gemakkelijk is om de perfecte look voor je ruimte te creëren.


Een van de grootste voordelen van de Avanto dryback PVC plak rechte plank is dat het waterbestendig is. Dit betekent dat het perfect is voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals badkamers, keukens en wasruimtes. De vloer is ook bestand tegen krassen, vlekken en deuken, waardoor het een ideale keuze is voor drukke huishoudens en commerciële ruimtes.

De vloer heeft ook een hoge slijtvastheid, waardoor het ideaal is voor ruimtes met veel voetverkeer. Het materiaal is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het een populaire keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle vloeroplossing.


Kortom, Ambiant's Avanto dryback PVC plak rechte plank is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame, waterbestendige en stijlvolle vloeroplossing. Met de vele voordelen die deze vloer biedt, is het zeker de investering waard.

Download de uitgebreide specificatie met impressie foto's van de Ambiant Avanto dryback vloer.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy