Terug

Ambiant spigato visgraat dryback

Beschrijving
Downloads

Productomschrijving

PVC plakvloeren zijn de laatste jaren sterk in opkomst. Deze vloeren hebben vele voordelen, zoals onderhoudsgemak, duurzaamheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding. De Spigato visgraat dryback van Ambiant is een uitstekend voorbeeld van zo'n PVC plakvloer.


De Spigato visgraat dryback van Ambiant is een moderne en trendy vloer die uw interieur een frisse uitstraling geeft. De visgraatmotief is al jaren populair en blijft een stijlvolle keuze voor uw vloer. De Spigato visgraat dryback van Ambiant is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u altijd een vloer vindt die bij uw interieur past.


Een groot voordeel van de Spigato visgraat dryback van Ambiant is het eenvoudige installatie en herstelproces. De bestaande vloer egaliseert u, zodat de vloer vlak gemaakt wordt. Vervolgens wordt de vloer voorzien van een lijm laag, zodat de pvc dryback vloer gemakkelijk op elke ondergrond te leggen is.


De Spigato visgraat dryback van Ambiant is ook zeer geschikt voor intensief gebruik. De vloer is slijtvast en krast niet snel, waardoor deze ook geschikt is voor gezinnen met kinderen en huisdieren. Daarnaast is de vloer gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat zorgt voor een lange levensduur van de vloer.


Kortom, de Spigato visgraat dryback van Ambiant is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer met een stijlvolle uitstraling. De PVC plakvloer is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan eenvoudig geïnstalleerd worden. Bekijk snel ons assortiment en ontdek de mogelijkheden voor uw interieur!

Download de uitgebreide specificatie van de Ambiant spigato visgraat dryback.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy