Terug

Folie plint Milaan 90x15mm

Beschrijving

Productomschrijving

Welkom bij de pagina voor de folie plint 90x15x2400mm mat van het merk Co-Pro, perfect voor de afwerking van PVC vloeren met de naam Milaan. Als u op zoek bent naar een hoogwaardige afwerking voor uw vloeren, dan is deze folie plint de juiste keuze voor u.

Deze folie plint heeft een afmeting van 90x15x2400mm, wat betekent dat het perfect past bij de meeste standaard PVC vloeren. De mat afwerking geeft een mooie uitstraling die past bij elke interieurstijl. Bovendien is deze plint gemakkelijk te installeren en biedt het een duurzame afwerking voor uw vloeren.

Het merk Co-Pro is een betrouwbare en gerenommeerde naam in de wereld van vloerafwerkingen. Deze folie plint is speciaal ontworpen om de PVC vloeren van het merk Ambiant aan te vullen. De plint is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een uitstekende afwerking voor uw vloeren.

Naast de esthetische voordelen, biedt deze folie plint ook praktische voordelen. Het voorkomt dat vuil en stof zich ophopen tussen de vloer en de muur, waardoor uw vloeren gemakkelijker schoon te houden zijn. Bovendien biedt het bescherming tegen stoten en krassen op de muur.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige en duurzame afwerking voor uw PVC vloeren, dan is de folie plint 90x15x2400mm mat van het merk Co-Pro de juiste keuze voor u. Bestel deze plint vandaag nog en geniet van een prachtige afwerking voor uw vloeren.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy