Terug

Gelakte plint Amsterdam 70x15mm

Beschrijving

Productomschrijving

Welkom op de landingspagina voor de Amsterdam gelakte plint 70x15mm van het merk Co-Pro! Bij Co-Pro begrijpen we hoe belangrijk het is om een interieur te hebben dat er mooi en verzorgd uitziet. Daarom bieden we hoogwaardige plinten aan die perfect passen bij uw stijl en smaak.


De Amsterdam gelakte plint 70x15mm is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een plint die zowel stijlvol als duurzaam is. Deze plint is vervaardigd uit hoogwaardig MDF en is afgewerkt met een prachtige, glanzende laklaag die zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.


De afmetingen van de Amsterdam plint zijn 70x15mm, wat betekent dat hij perfect past bij de meeste standaard PVC vloeren. Bovendien is deze plint zeer gemakkelijk te installeren, waardoor u geen professionele hulp nodig heeft om hem te plaatsen.


De Amsterdam plint is verkrijgbaar in lengtes van 2400mm, waardoor u hem perfect op maat kunt maken voor uw ruimte. En omdat hij is afgewerkt met een duurzame laklaag, hoeft u zich geen zorgen te maken over krassen, vlekken of andere beschadigingen. Deze plint is zeer gemakkelijk te onderhouden en ziet er jarenlang als nieuw uit.


Dus als u op zoek bent naar een hoogwaardige gelakte plint die zowel stijlvol als duurzaam is, dan is de Amsterdam gelakte plint 70x15mm van Co-Pro de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en geef uw interieur de afwerking die het verdient!

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy