Wat zijn de voordelen van een PVC vloer?

Een PVC vloer is onwijs populair op het moment en dat is niet zonder reden. Deze manier van aankleding kent namelijk vele voordelen. Niet voor niets werkt Kunststof voor jou graag met PVC vloeren. Uiteraard kiezen wij dan alleen voor het allerbeste materiaal, geleverd door een echte expert. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een PVC vloer, waar u op moet letten en hoe wij u kunnen helpen, Of stel uw eigen offerte samen van uw gewenste PVC vloer.

  Een PVC vloer kopen​

  PVC is een kunststof van hoogwaardige kwaliteit en staat voor polyvinylchloride. De opmars van deze vloeren in verbouwde en nieuwbouwhuizen is niet vreemd, want een PVC vloer heeft heel veel voordelen.

  Omdat PVC een makkelijk te bewerken materiaal is, wordt het voor veel verschillende toepassingen gebruikt. Denk alleen al aan de huizen, die wellicht de grootste naamsbekendheid hebben. PVC is, helemaal in vergelijking met andere materialen die niet zo lang mee gaan, relatief goedkoop. Vergelijkt u het maar eens met een houten vloer. Dat is vele malen duurder en uiteindelijk ook nog eens veel bewerkelijker.

  Met een PVC vloer bent u niet veroordeeld tot een vast, misschien zelfs wel saai, patroon. Het kan namelijk op veel verschillende manieren gelegd worden, waardoor u de stijl kunt kiezen die bij uw smaak en woning past.

  Wat zijn de voordelen van een PVC vloer? ​

  Zoals u hierboven al kunt lezen, is een van de voordelen van een PVC vloer de prijs. Het is een relatief betaalbaar product, helemaal in vergelijking met zijn concurrenten. Alhoewel het een enorm trendy manier van aankleding is, kunt u nog steeds voor een fijne prijs uw vloer van PVC voorzien.

  De PVC vloer kan veel verschillende uitstralingen hebben. Zo kunt u kiezen voor een steenlook of juist dat mooie reliëf van hout terug laten komen in het PVC. Dat betekent dat u dus wel de lusten, maar niet de lasten van een houten vloer geniet. Een van die lasten is natuurlijk het onderhoud. Hout is een heel bewerkelijk product waar veel aan gedaan moet worden. Het voordeel van een PVC vloer is dat het onderhoudsarm is en ook nog eens duurzaam. Het gaat lang mee en u hoeft er weinig aan te doen.

  Heeft u kinderen? Ook dan is een PVC vloer een geweldige keuze! Het materiaal is namelijk krasbestendig en ook nog eens dempend. Ook uw vloerverwarring of -koeling functioneert nog prima met PVC als bedekking. Dit maakt het tot een perfecte vloer voor nieuwbouw en compleet gerenoveerde woningen.

   PVC vloer laten leggen​

   Wilt u de PVC vloer eerst bekijken voordat u een beslissing maakt? Dan nodigen wij u van harte uit in de Kunststof voor jou showroom in Nieuwegein, Utrecht.

   Een bezoek aan onze PVC vloer showroom in Nieuwegein helpt u bij het maken van de juiste keuze. U kunt het product zien en voelen, zodat u helemaal overtuigd bent van deze aanwinst voor uw woonhuis. Wij bieden alleen merken en leveranciers aan die de beste kwaliteit en service bieden. Onze ervaren adviseurs in de showroom voor u klaar zodat zij u kunnen adviseren en met u mee kunnen denken. Uiteraard kunnen zij ook een vrijblijvende offerte opmaken of u kunt zelf al gemakkelijk een vrijblijvende offerte samenstellen met gebruik van onze PVC vloer configurator.


   Maak uw afspraak ​

   Onze showroom met kunststof gevelbekleding, PVC vloeren, Kozijnen en afwerkmateriaal in Nieuwegein, Utrecht bezoeken? Wij verwelkomen u graag! Bel 030 227 3601 of mail ons via info@kunststofvoorjou.nl voor het maken van een afspraak. Het invullen van onze contact formulier is uiteraard ook een optie. De ruime showroom van kunststof voor jou is open van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00-17.00 uur op afspraak. Wilt u liever in het weekend of op een avond langskomen om alle opties te bekijken? Ook dat is mogelijk, maar ook alleen op afspraak. Wij plannen graag een afspraak met u in.

   Bezoekadres:

   Showroom Kunststof Voor Jou
   Herenstraat 38
   3431 CV Nieuwegein

    Kleurmonsters

    Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

    Bestel hier

    Onze merken

    WhatsApp uw vraag naar Roy