Kunststof gevelbekleding laten plaatsen​

Gevelbekleding laten plaatsen is een flinke beslissing, maar wel een met heel veel voordelen. Als u kiest voor kunststof is dat niet alleen ontzettend duurzaam maar ook onderhoudsarm. Twee factoren die van groot belang kunnen zijn bij de keuze van nieuwe gevelbekleding. U bent op zoek naar een duurzame maar tegelijkertijd mooie en betaalbare oplossing voor uw nieuwe gevel. Als u kiest voor kunststof dan hebben wij een uitgebreid assortiment voor u. Gevelpanelen, dakranden, wanden, kozijnafwerkingen, profielen en zelfs terrasplanken. En als wij het voor u plaatsen nemen wij het zware werk uit handen. Dat scheelt u een hoop tijd en dankzij onze ervaring leveren wij het naar volle tevredenheid op.

  Wat zijn de kosten van gevelbekleding laten plaatsen? ​

  De term gevelbekleding is een heel breed begrip. Per huis zijn andere materialen nodig en andere hoeveelheden. Daarom kunnen wij niet een vaste prijs noemen als u wilt weten wat de kosten zijn van nieuwe kunststof schoten inclusief plaatsing. Als uw huis hard toe is aan onderhoud dan adviseren wij u voor een duurzame oplossing te kiezen. Een oplossing die weinig tot geen onderhoud nodig heeft zodat u lang kunt genieten van het mooie aanzicht van uw woning. Als u een indicatie wilt van wat de kosten zijn voor uw woning dan kunt u zelf vrijblijvend uw offerte samen met onze gevel configurator.

  Persoonlijk advies en maatwerk gevelbekleding​

  Op onze website staan veel foto’s zodat u een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden. Vindt u het lastig om zelf een keuze te maken? Wij zijn echte experts en adviseren u graag zodat u daarna de beste keuze kunt maken voor uw woning. Omdat elk huis anders is en elke huiseigenaar andere wensen heeft is elk project maatwerk. Wij plaatsen alles helemaal naar uw wens zodat uw huis er weer als nieuw uitziet.

  Bent u een liefhebber van hout vanwege de karakteristieke uitstraling? Tegenwoordig hebben wij kunststof materiaal met de uitstraling van hout. U behoudt de uitstraling die u zo mooi vindt maar u heeft wel alle voordelen van kunststof. Hout is duurder dan kunststof en vraagt veel meer onderhoud. Als u de houten kozijnen of de met hout bekleedde gevel niet goed onderhoudt kan schimmel ontstaan; hout is minder weersbestendig. Zeker in Nederland waar we vaak te maken hebben met regen en vochtig weer is kunststof materiaal de beste optie onder alle weersomstandigheden. Ook is kunststof kleurvast, isoleert beter en het wordt voor inbrekers lastiger om binnen te komen. Heeft u liever de uitstraling van steen in plaats van hout? Ook dat is mogelijk in een kunststofvariant. Wij bieden veel mogelijkheden qua uiterlijk en uitstraling van de gevel.

   Eigen offerte samenstellen

   Is het tijd voor een vernieuwing van uw gevelbekleding? Bij ons maakt u eenvoudig uw eigen offerte op maat. Stel uw offerte samen, stuur deze naar ons door, en wij nemen graag de tijd om samen met u het juiste materiaal te selecteren. Uw tevredenheid en een perfect eindresultaat staan bij ons voorop. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor een frisse en duurzame uitstraling van uw gevel!

   Maak de offerte HIER.


   Maak uw afspraak ​

   Onze showroom met kunststof gevelbekleding, Pvc vloeren, kozijnen en vensterbanken in Nieuwegein, Utrecht bezoeken? Wij verwelkomen u graag! Bel 030 227 3601 of mail ons via info@kunststofvoorjou.nl voor het maken van een afspraak. Het invullen van onze contact formulier is uiteraard ook een optie. De ruime showroom voor kunststof gevelbekleding is open van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00-17.00 uur op afspraak. Wilt u liever in het weekend of op een avond langskomen om alle opties te bekijken? Ook dat is mogelijk, maar ook alleen op afspraak. Wij plannen graag een afspraak met u in.

   Bezoekadres:

   Showroom Kunststof Voor Jou
   Herenstraat 38
   3431 CV Nieuwegein

    Kleurmonsters

    Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

    Bestel hier

    Onze merken

    WhatsApp uw vraag naar Roy