Kunststof kozijnen van Gealan of Aluplast

Gealan of Aluplast profiel vindt u nu ook bij Kunststof voor jou. Deze speciale en geavanceerde systemen zijn uniek in zijn soort en een aanwinst voor uw woning. Wij zijn de trotse leverancier van deze hoogwaardige kunststof kozijnen en vertellen u daar graag meer over.

  Voordelen van kunststof kozijnen​

  Als uw kozijnen toe zijn aan vervanging, is dat een goed moment om de voordelen van kunststof kozijnen door te nemen. Ook wanneer u een nieuw huis laat bouwen, is het verstandig om u eerst goed voor te laten lichten.

  Het verschil tussen bijvoorbeeld houten en kunststof kozijnen is namelijk behoorlijk groot. Daar waar houten kozijnen flink wat onderhoud vragen, bent u met kunststof veel sneller klaar. Deze kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk en hoeven slechts schoongemaakt te worden. U hoeft dus geen dure schilder in te schakelen of zelf een ladder op te klimmen.

  Daarnaast gaan kunststof kozijnen lang mee, zijn ze geluiddempend, vochtafwerend en kunnen ze aan het einde van hun levensduur ook gerecycled worden.

  Vindt u juist de look van hout zo mooi en neigt u daarom toch naar dat type kozijnen? Wij beloven u dat de kunststof kozijnen van Gealan of Aluplast een geweldige houtlook hebben en niet van echt te onderscheiden zijn.

  Waarom Gealan of Aluplast profiel

  Kunststof voor jou staat voor kwaliteit en hoogwaardigheid. Wij willen het allerbeste voor onze klanten en verkopen dan ook alleen kunststof producten waar wij volledig achter staan. Dit is de reden dat wij kunststof kozijnen van Gealan en Aluplast aan ons assortiment hebben toegevoegd.

  Deze kozijnen zijn er in verschillende vormen en maten. Kunststof voor jou beperkt zich niet alleen tot het maken van de gebruikelijke pasvormen, maar denkt mee met de klant en maakt de kozijnen waar behoefte aan is. Hierdoor zetten zij de standaard voor de branche en staat de klant altijd centraal. Kunststof voor jou heeft speciaal deze 2 merken gekozen omdat dit toch de voorlopers zijn in hun ontwikkeling.

  Het Gealan profiel is echt de top van de kunststof kozijnen en heeft zich de afgelopen jaren door ontwikkeld met een extra windstopper en nog betere staal versterking.

  Waar Aluplast aan de andere kant weer heeft door ontwikkeld in efficiëntie en een goede verhouding heeft gevonden in een concurrerende prijs/kwaliteit verhouding.

  Deze missie en visie past perfect bij Kunststof voor jou en daarom kunt u deze kunststof kozijnen van Gealan en Aluplast nu ook bij ons kopen.

   Persoonlijk advies ​

   Wij kunnen ons voorstellen dat u bij zo'n grote aankoop eerst persoonlijk advies wil of het kunststof kozijn van dichtbij wil bekijken. Daarom nodigen wij u van harte u in onze showroom in Nieuwegein om de Gealan en Aluplast kozijnen te bekijken.

   Onze klanten hebben ervaren dat een bezoek aan onze kunststof kozijnen showroom helpt bij het maken van een keuze. U kunt het product zien en voelen, zodat u helemaal overtuigd bent van deze aanwinst voor uw woonhuis.

   Onze ervaren adviseurs in de showroom staan voor u klaar zodat zij u kunnen adviseren en met u mee kunnen denken. Uiteraard kunnen zij ook een vrijblijvende offerte opmaken.


   Maak uw afspraak ​

   Onze showroom met kunststof kozijnen in Nieuwegein, Utrecht bezoeken? Wij verwelkomen u graag! Bel 030 227 3601 of mail ons via info@kunststofvoorjou.nl voor het maken van een afspraak. Het invullen van onze contact formulier is uiteraard ook een optie. De ruime showroom voor kunststof kozijnen is open van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00-17.00 uur op afspraak. Wilt u liever in het weekend of op een avond langskomen om alle opties te bekijken? Ook dat is mogelijk, maar ook alleen op afspraak. Wij plannen graag een afspraak met u in.

   Bezoekadres:

   Showroom Kunststof Voor Jou
   Herenstraat 38
   3431 CV Nieuwegein

    Kleurmonsters

    Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

    Bestel hier

    Onze merken

    WhatsApp uw vraag naar Roy