Terug

Eindkap + connector rechts voor 190mm

Beschrijving

Productomschrijving

Keralit biedt een uitstekende oplossing voor het afwerken van rechterkanten van gevelpanelen met hun kunststof eindkap met connector. 


Deze kunststof eindkap heeft een formaat van 190mm en is speciaal ontworpen voor het beschermen van de randen van de gevelpanelen en het verbeteren van de uitstraling van uw gebouw.


De Keralit kunststof eindkap is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer duurzaam en weerbestendig. Dit betekent dat u jarenlang kunt genieten van de bescherming en verbetering van uw gebouw zonder zorgen te maken over de levensduur van de kunststof eindkap.


Bovendien is de connector eenvoudig te installeren, waardoor u niet hoeft te vertrouwen op professionele hulp. U kunt de kunststof eindkap eenvoudig op de rechterkant van uw gevelpaneel plaatsen en deze vastmaken met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. 

Hierdoor bespaart u tijd en geld en bent u verzekerd van een perfecte montage.


Met de Keralit kunststof eindkap met connector rechterkant gevelpaneel 190mm heeft u een betaalbare en effectieve oplossing voor het afwerken van de randen van uw gevelpanelen. Bestel nu en bescherm en verfraai uw gebouw!

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy