Terug

VinyPlus rabat 150 mm

Beschrijving

Productomschrijving

Rondkant/sponningspanelen geven woningen en gebouwen een eigentijdse en moderne uitstraling. Rondkant ookwel sponningdeel genoemd dat met messing en groef verbonden is en waarbij aan de voorkant de delen symmetrisch zijn. Zowel voor horizontaal als verticaal en diagonaal gebruik. Sponningdeel panelen worden vervaardigd uit hoogwaardig gerecyclede kunststoffen en zijn ommanteld met uni- of houtstructuurfolie. Het kleurenpallet bestaat uit verschillende uni kleuren.

Eenvoudig te plaatsen rondkant/sponningdeel

De panelen zijn dankzij de standaardlengte van 6 meter snel en eenvoudig te verwerken. Het rondkantpaneel wordt veel gebruikt in de nieuwbouw en recreatiesector. Bijvoorbeeld voor de renovatie van topgevels en dakkapellen. Oude flatgebouwen zien er weer stijlvol uit met VinyPlus rondkant. Evenals voor nieuw te bouwen of te renoveren appartementencomplexen, woonarken of tuinhuisjes is rondkant ideaal. Daarnaast wordt rondkant ook gebruikt voor borstweringen en overstekken.

De panelen zijn, net als de bevestigingsmaterialen en afwerkprofielen, uit voorraad leverbaar. We hebben diverse folders beschikbaar om de montage soepel en goed te laten verlopen. Download hier de montage instructiefolder. Ook hebben we speciaal voor de montage een 3D montagevideo geproduceerd. In deze video komen alle facetten van het monteren naar voren. Makkelijker kan niet!

Rondkant gevelpanelen zijn leverbaar in maar liefst totaal 26 verschillende kleuren. Ben je op zoek naar een speciale kleur, neem dan gerust eens contact op met onze verkoop afdeling. Vanaf 60m2 zijn er namelijk 50 extra kleuren op zaagmaat leverbaar! Ideaal voor bijvoorbeeld projecten.

Kenmerken sponningdeel

Elk paneel is voorzien van een CE keurmerk. Tevens voldoet elk sponningdeel aan de richtlijnen van Duurzaam Bouwen (DuBo). Met deze panelen maak je dus een verantwoorde en duurzame keus! Op de rondkant panelen zit 10 jaar garantie. De delen hebben een breedte van 150 mm, een lengte van 6 meter en een dikte van 18 mm. Daarnaast is de werkende breedte van elk sponningdeel 150 mm.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy