Kunststof gevelbekleding

Uw gevelbekleding aan vervanging toe? Stel zelf gemakkelijk uw offerte samen. Stuur de offerte door en wij kijken graag met u mee om het juiste materiaal te selecteren.

  • Vrijblijvend offerte ook na het versturen
  • Expert kijkt met u mee na het versturen
  • Montage nodig? Ook dit kunnen we verzorgen en bespreken we dit na het versturen van de offerte

Stel hier uw eigen offerte samen

1

Naar welk type gevelbekleding bent u opzoek?

Verticaal
Verticaal
Geeft uw woning of renovatie project een moderne en tijdloze uitstraling.
Informatie
Horizontaal
Horizontaal
Bij horizontale gevelbekleding lopen de panelen horizontaal om het gebouw.
Mijn offerte 0
Start met het samenstellen van uw offerte door een keuze te maken.

Wat zijn de voordelen van kunststof gevelbekleding?

Een belangrijk en groot voordeel van kunststof gevelbekleding is dat het heel onderhoudsvriendelijk is. De bekleding van uw gevels kan het zwaar te verduren hebben in ons klimaat. Daarom is het belangrijk dat u voor materiaal kiest dat past bij de weersomstandigheden. Kunststof gevelbekleding wordt schoongehouden met een doekje en wat sop, in tegenstelling tot een met hout bekleedde gevel. Die moet regelmatig geverfd worden en is ook vatbaar voor schimmels en bijvoorbeeld houtrot.

Kunststof gevelbekleding kent daarnaast ook veel uiterlijke mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een echte houtlook of juist de traditionele kleur vaste panelen.

Informatie over de merken

index.png

Gevelbekleding Vinyplus

Vinyplus biedt hoogwaardige kunststof gevelbekleding met diverse stijlvolle opties, waaronder rabat en rondkantpanelen. Deze gevelbekleding is gemaakt van duurzaam materiaal en is onderhoudsarm. De panelen zijn gemakkelijk te monteren en hebben een lange levensduur. Bovendien is de gevelbekleding van Vinyplus verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals de unieke Shadow lijn. waardoor het perfect aansluit bij de stijl van uw woning of gebouw. De Vinyplus gevelbekleding zijn 150mm werkende hoogte.
Stel je eigen offerte samen

Keralit logo - Kunststof voor jou.png

Gevelbekleding Keralit

Keralit is een toonaangevend merk op het gebied van kunststof gevelbekleding en biedt een breed assortiment aan hoogwaardige producten, waaronder sponningdelen van 143mm en 190mm en potdeksels. Wat deze producten uniek maakt, is het feit dat ze zijn versterkt met glasvezel. Dit zorgt voor extra stevigheid en duurzaamheid, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor het bekleden van gevels. Keralit gevelbekleding is verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen, waardoor het perfect kan worden afgestemd op de stijl van uw woning. Kies voor Keralit en geniet van een prachtige, onderhoudsvrije gevel die jarenlang mooi blijft.
Stel je eigen offerte samen

logo eurotexx groot.png

Gevelbekleding Eurotexx

Op zoek naar duurzame gevelbekleding die eruit ziet als hout, maar niet de nadelen heeft? Kies dan voor kunststof gevelbekleding van Eurotexx. Eurotexx biedt een assortiment met zowel een dubbel rabat als een potdeksel, beiden met een diepe houtgroef erin. Hierdoor krijgt uw woning of gebouw de warme uitstraling van hout, maar zonder de jaarlijkse schilderbeurten en het risico op rot of schimmel. Bovendien is Eurotexx gevelbekleding onderhoudsarm, UV-bestendig en eenvoudig te monteren. Kortom, Eurotexx biedt een unieke en duurzame oplossing voor uw gevelbekleding.
Stel je eigen offerte samen

Kunststof voor jou - Regio Utrecht

Kunststof voor jou heeft het meest uitgebreide assortiment kunststof profielen en panelen van Nederland. We bieden de mogelijkheid om bestellingen te laten bezorgen of om op te halen in Nieuwegein (Utrecht). Bel om deskundig advies te vragen.

Kunststof schroten is de oude titel van de tegenwoordige nieuwe gevelbekleding. Onze kunststof panelen zijn in vele soorten, maten en kleuren te leveren. Zowel verticaal als horizontaal kunnen deze gemonteerd worden.

Zoek u steenstrips? Wij kunnen ze in verschillende soorten, maten, materialen en kleuren leveren. Steenstrips komt veel voor als bekleding van uw schoorsteen, woning, chalet, vakantiehuisje of woonwagen. Neem contact op als u interesse hier naar uit gaat.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy