Terug

Unipanel schroef 4x50 100st incl.dopjes

Beschrijving

Productomschrijving

Bent u op zoek naar de perfecte schroeven voor het bevestigen van uw kunststof dakrand van het merk Unipanel? Zoek niet verder! Onze schroeven van 4x50mm zijn precies wat u nodig heeft.


Onze schroeven zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn speciaal ontworpen om te gebruiken op kunststof dakranden van het merk Unipanel. De schroeven worden geleverd inclusief afwerk dopjes, zodat u de schroeven mooi kunt afwerken en de dakrand een strakke uitstraling krijgt.


Onze schroeven zijn niet alleen sterk en duurzaam, maar ook corrosiebestendig. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en niet zullen roesten of corroderen.


Met onze schroeven kunt u er zeker van zijn dat uw kunststof dakrand stevig en veilig wordt bevestigd. U kunt genieten van een mooie en strakke afwerking, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid of de duurzaamheid van uw dakrand.


Dus waar wacht u nog op? Bestel vandaag nog onze schroeven van 4x50mm inclusief afwerk dopjes en geniet van een veilige en mooie kunststof dakrand van het merk Unipanel.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy