Terug

Keralit torx schroef 32mm rvs V2A 100st

Beschrijving

Productomschrijving

Torx schroeven van 32mm lengte en gemaakt van roestvrij staal zijn de perfecte oplossing voor het bevestigen van Keralit kunststof dakranden. Met 100 stuks per doos bent u verzekerd van voldoende materiaal voor een solide en veilige bevestiging.


Het gebruik van torx schroeven biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele schroeven. Door het torx-systeem is de grip op de schroef veel beter en is er minder kans op slippen of beschadiging van de schroefkop. Daarnaast zorgt het roestvrij staal voor een langere levensduur en een betere weerstand tegen corrosie.


Deze torx schroeven zijn specifiek ontworpen voor het gebruik op Keralit kunststof dakranden. Dit garandeert een perfecte pasvorm en een stevige bevestiging. Bovendien zijn de schroeven eenvoudig te installeren en zorgen ze voor een strakke afwerking van uw dakrand.


Met de torx schroef 32mm rvs 100 stuks per doos bent u verzekerd van een betrouwbare en duurzame oplossing voor het bevestigen van uw Keralit kunststof dakranden. Bestel nu en ervaar het gemak en de kwaliteit van deze hoogwaardige schroeven.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy