Terug

Keralit trim/kraal sierlijst modern - Kunststof voor jou

Beschrijving

Productomschrijving

Op zoek naar moderne trim- en kraalsierlijsten voor jouw kunststof dakrand? 


Keralit heeft de perfecte oplossing voor jou! Onze trim/kraal sierlijst modern is speciaal ontworpen voor de aansluiting met bestaande trim of kraal en geeft jouw dakrand een eigentijdse uitstraling.


Onze sierlijst is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Dit maakt het mogelijk om de sierlijst perfect af te stemmen op de kleur van jouw dakrand. De moderne look van de sierlijst zorgt ervoor dat jouw dakrand er als nieuw uitziet.


Daarnaast biedt Keralit niet alleen een kwalitatief hoogwaardige sierlijst, maar ook een uitstekende service. Onze specialisten staan voor je klaar om je te adviseren over de juiste keuze van de sierlijst en om je te helpen met het plaatsen ervan.


Kortom, met de trim/kraal sierlijst modern van Keralit ben je verzekerd van een duurzame en stijlvolle oplossing voor jouw kunststof dakrand. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van een vernieuwde uitstraling van jouw dakrand!

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy