Terug

Keralit dakrand Trim/kraal sierlijst klassiek

Beschrijving

Productomschrijving

Op zoek naar een elegante en duurzame oplossing voor de afwerking van uw kunststof dakrand? Kies dan voor de Trim/kraal sierlijst klassiek van Keralit! Deze sierlijst is speciaal ontworpen voor gebruik onder een bestaande trim of zinken kraal, en zorgt voor een strakke en stijlvolle afwerking.


Met de Trim/kraal sierlijst klassiek van Keralit kunt u uw dakrand eenvoudig een klassieke uitstraling geven. De sierlijst is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo blijft uw dakrand er jarenlang als nieuw uitzien.


De Trim/kraal sierlijst klassiek van Keralit is zeer eenvoudig te installeren. U hoeft geen professionele klusser te zijn om deze sierlijst te bevestigen. Bovendien is de sierlijst verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u altijd een kleur vindt die past bij de uitstraling van uw woning.


Kortom, met de Trim/kraal sierlijst klassiek van Keralit geeft u uw dakrand niet alleen een mooie uitstraling, maar ook extra bescherming. Bestel de sierlijst vandaag nog en geniet van een mooie en duurzame afwerking van uw kunststof dakrand.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy