Terug

Keralit Trim/kraal aansluitpr.10mm

Beschrijving

Productomschrijving

Het Trim/kraal aansluit profiel van 10mm is een uitstekende oplossing voor het afwerken van een kunststof dakrand onder een bestaande trim of zinken kraal van het merk Keralit. Dit profiel zorgt voor een naadloze aansluiting en biedt maximale bescherming tegen weersinvloeden en vuil.


Dankzij de hoogwaardige kunststof materialen waarvan het profiel is gemaakt, is het zeer duurzaam en bestand tegen slijtage. Dit maakt het een ideale keuze voor zowel residentiële als commerciële projecten. Het profiel is gemakkelijk te installeren en te onderhouden, wat betekent dat het langdurige prestaties en een professionele uitstraling biedt zonder extra kosten.


Of u nu een nieuw dakproject start of een bestaand dak moet afwerken, het Trim/kraal aansluit profiel van 10mm is een slimme keuze voor elke klus. Met de beste kwaliteit en prestaties is dit profiel een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor uw dakafwerkingen. Contacteer ons vandaag nog om te zien hoe het Trim/kraal aansluit profiel u kan helpen om uw dakproject naar een hoger niveau te tillen.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy