Terug

Keralit dakrand sierlijst klassiek

Beschrijving

Productomschrijving

Ben je op zoek naar een duurzame en mooie manier om twee kunststof sierlijsten met elkaar te verbinden? Dan is het tussenstuk sierlijsten klassiek van 

Keralit een uitstekende keuze! Dit product is speciaal ontworpen om perfect te passen bij de klassieke sierlijsten van Keralit, en zorgt voor een naadloze overgang tussen twee lijsten.


Het tussenstuk sierlijsten klassiek is gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat betekent dat het niet alleen erg stevig is, maar ook bestand is tegen de elementen. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat het tussenstuk gaat verkleuren, rotten of barsten als gevolg van weersomstandigheden.


Met het tussenstuk sierlijsten klassiek kun je de uitstraling van je gevel of dakrand dus op een mooie manier compleet maken. En omdat het tussenstuk zo makkelijk te installeren is, hoef je geen professionele klusser te zijn om het zelf te kunnen monteren.


Dus, ben je op zoek naar een mooie en duurzame manier om twee kunststof sierlijsten te verbinden? Kies dan voor het tussenstuk sierlijsten klassiek van Keralit en geniet van een naadloze overgang tussen twee lijsten!

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy