Terug

Keralit dakrand montageprofiel 10mm

Beschrijving

Productomschrijving

Op zoek naar een duurzame oplossing voor de afwerking van uw dakrand? 


Kies dan voor het dakrand montageprofiel van 10mm van het gerenommeerde merk Keralit. Dit hoogwaardige materiaal is speciaal ontworpen om uw dakranden jarenlang te beschermen tegen weer en wind. 

Heeft u een onderslag van 10mm die u ook moet aanbrengen, dan is dit model ideaal om naadloos een strakke en moderne aansluiting te creëren 


Het dakrand montageprofiel van 10mm van Keralit is gemaakt van sterk en lichtgewicht materiaal, waardoor het gemakkelijk te monteren is en een lange levensduur heeft. Het is bovendien onderhoudsvrij en bestand tegen vocht, waardoor het niet zal rotten, kromtrekken of barsten.


Het Keralit dakrand montageprofiel van 10mm is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u het naadloos kunt laten aansluiten op de stijl van uw woning. Het profiel is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie en kan worden toegepast op alle soorten dakranden.


Keralit is een toonaangevend merk op het gebied van duurzame gevel- en dakrandbekleding. Door te kiezen voor het dakrand montageprofiel van 10mm van Keralit, kiest u voor een product dat niet alleen mooi en functioneel is, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy