Terug

Unipanel 285x16x2900mm

Beschrijving

Productomschrijving

Unipanel: de beste keuze voor kunststof dakranden en onderslag 285x16x2900mm


Als het gaat om dakafwerking, is het belangrijk om te kiezen voor duurzame en betrouwbare materialen. Unipanel biedt hoogwaardige kunststof dakranden en onderslag in de afmeting 285x16x2900mm die perfect zijn voor elk dak. Onze producten zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.


Met Unipanel kunststof dakranden en onderslag bent u verzekerd van een perfecte afwerking van uw dak. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Dit zorgt voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.


Onze kunststof dakranden en onderslag zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes, waardoor u altijd een passend product vindt voor uw dak. Daarnaast zijn onze producten eenvoudig te monteren, waardoor u tijd en geld bespaart op de installatie. Met de speciaal ontwikkelde schroef en afdichting dop heeft u direct een schroefloos aanzicht met een levenslange garantie.


Kies voor Unipanel en profiteer van de voordelen van hoogwaardige kunststof dakranden en onderslag. Wij garanderen de beste kwaliteit en service, zodat u jarenlang kunt genieten van een perfect afgewerkt dak.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy