Kunststof gevel voor uw woonhuis​

Kunststof voor jou is de expert op het gebied van kunststof onderdelen voor uw huis. Wij leveren en plaatsen met grote regelmatig kunststof gevelbekleding in de provincies Utrecht en Gelderland. Maar u kunt ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een kunststof gevel voor uw woonhuis en u wilt deze eerst bekijken, Onze showroom bevindt zich namelijk in Nieuwegein. Wij voorzien u daar graag van passend advies.


  Waarom een kunststof gevel​?

  Het hebben van een kunststof gevel voor uw woonhuis heeft veel voordelen. Zo is kunststof enorm onderhoudsvriendelijk. Waar u hout eens in de zoveel jaar van een nieuwe laag verf moet voorzien, hoeft u over uw kunststof gevel alleen maar een doek te halen. Hierdoor hoeft u dus geen extra kosten te maken voor een schilder of zelf de ladder op te klimmen. En als u hout juist zo'n fijne en warme uitstraling vindt hebben, dan kiest u gewoon voor een van onze kunststof gevels met een houtlook.

  Naast dat een kunststof gevel onderhoudsarm is, is het ook nog eens duurzaam. Het gaat lang mee waardoor uw er jaren plezier van hebt.

  Ook op het gebied van isolatiewaarde doet kunststof niet voor hout onder. Door het goed isoleren van uw woonhuis voorkomt u dat u onnodig veel geld moet betalen voor het warm (of juist koud) houden van uw woning. Een goede kunststof gevel hebt daar zeker bij.

  Kunststof voor jou - de specialist die u zoekt​

  Wij begrijpen als geen ander dat de uitstraling van uw woonhuis belangrijk voor u is. Een makkelijk te onderhouden kunststof gevel is één ding, maar het is ook fijn als het er prachtig uitziet.

  Bij Kunststof voor jou helpen wij u bij het maken van deze keuze. We zijn specialist op het gebied van kunststof gevelbekleding en geven u graag advies over welke kunststof gevel bij uw wensen past.

  Wij hebben diverse wandpanelen en plafondbekleding in ons assortiment, net zoals kunststof gevelbekleding, dakrand of kozijnen. Alles wat wij aanbieden is van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van een scherpe prijzen.


   Bekijk de kunststof gevel in onze showroom in Nieuwegein, Utrecht ​

   Een bezoek aan onze kunststof gevelbekleding showroom in Nieuwegein helpt u bij het maken van de juiste keuze wat betreft de nieuwe kunststof gevel. U kunt het product zien en voelen, zodat u helemaal overtuigd bent van deze aanwinst voor uw woonhuis. Wij bieden alleen maar merken en leveranciers aan die de beste kwaliteit en service bieden. Daarnaast staan onze ervaren adviseurs in de showroom voor u klaar zodat zij u kunnen adviseren en met u mee kunnen denken. Uiteraard kunnen zij ook een vrijblijvende offerte opmaken.


   Maak uw afspraak ​

   Onze showroom met kunststof gevelbekleding in Nieuwegein, Utrecht bezoeken? Wij verwelkomen u graag! Bel 030 227 3601 of mail ons via info@kunststofvoorjou.nl voor het maken van een afspraak. Het invullen van onze contact formulier is uiteraard ook een optie. De ruime showroom voor kunststof gevelbekleding is open van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00-17.00 uur op afspraak. Wilt u liever in het weekend of op een avond langskomen om alle opties te bekijken? Ook dat is mogelijk, maar ook alleen op afspraak. Wij plannen graag een afspraak met u in.

   Bezoekadres:

   Showroom Kunststof Voor Jou
   Herenstraat 38
   3431 CV Nieuwegein

    Kleurmonsters

    Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

    Bestel hier

    Onze merken

    WhatsApp uw vraag naar Roy