Ruime showroom kunststof gevelbekleding​

Kunststof voor jou is de expert van Nieuwegein (Utrecht) en omgeving als het gaat om kunststof gevelbekleding. Wij zijn niet alleen uw leverancier van hoogwaardige kunststofmaterialen, wij komen ook bij u op locatie om de bestelling te plaatsen en monteren. Maar hoe maakt u de juiste keuze uit alle materialen? Wij hebben een ruime showroom kunststof gevelbekleding in Nieuwegein waarin wij van bijna alle soorten kunststof gevelbekleding een voorbeeld hebben staan. Onder anderen Keralit, Vinyplus en Eurotexx. Zo kunt u zien en voelen welk product het beste bij uw huis past en welk product u wilt bestellen. Onze website geeft een goed beeld van alle mogelijkheden maar er gaat niets boven het zien en voelen van producten in werkelijkheid. Dit stukje beleving ervaart u in onze showroom (Utrecht).


  Kiezen voor kunststof in plaats van hout​

  Kunststof heeft net als hout een goede isolatiewaarde, maar heeft daarnaast nog een aantal extra voordelen ten opzichte van hout. Als u kiest voor kunststof afwerkprofielen en plafondbekleding, kunststof gevelbekleding, dakrand of kozijnen hebben wij veel verschillende soorten en maten van hoogwaardige kwaliteit en bieden u scherpe prijzen. Alle kunststof materialen zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Naast de gunstige prijs is dit laatste vaak doorslaggevend bij de keuze voor materiaalsoort.

  Specialist in gevelbekleding​

  De keuze van gevelbekleding is bepalend voor de uitstraling van uw huis. Wij hebben veel kleuren en uitvoeringen in ons assortiment dus ook voor u hebben wij de best passende producten. Maar wist u ook dat kunststof gevelbekleding een waardevermeerdering van uw woning betekent? En naast dat het er mooi en strak uitziet is het ook nog eens onderhoudsarm. U hoeft niet meer te schuren en te schilderen en dankzij de hoge kwaliteit die wij bieden gaan de producten heel lang mee en blijven ze mooi en kleurvast.

   Kunststof gevelbekleding versus houten gevelbekleding ​

   Kunststof gevelbekleding heeft niet alleen een mooie uitstraling, het is daarnaast milieuvriendelijk en het heeft heel weinig onderhoud nodig. Dit in tegenstelling tot hout. Hout moet u regelmatig schuren en opnieuw verven om schimmels en houtrot tegen te gaan. Hout is veel gevoeliger voor weersinvloeden dan kunststof. Gevelbekleding van kunststof houdt u schoon en mooi met behulp van een simpel sopje. Doekje erover en klaar. Kiest u ook voor een duurzame, milieuvriendelijke en UV-bestendige oplossing voor uw huis? En voor scherpe prijzen? Dan helpen wij u graag.

   Als het gaat om de uitstraling van het materiaal, dat moet passen bij de stijl van uw woning, kan hout uw voorkeur hebben vanwege het warme karakter, de uitstraling of de textuur. Kunststof kozijnen en deuren zijn echter ook verkrijgbaar met houtimitatie waardoor u de voordelen van kunststof combineert met de uitstraling van hout. Heeft uw woning een strak en minimalistisch karakter? Ook hier hebben we de juiste strakke kozijnen voor.


   Bezoek onze showroom met kunststof gevelbekleding in Nieuwegein ​

   Wij zijn een echte expert in kunststof materiaal en onze adviseurs beschikken over de juiste vakkennis. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kunststof gevelbekleding. Komt u er zelf niet uit, heeft u vragen of aanvullende informatie nodig? Wij geven u graag persoonlijk advies. Wilt u zelf uw eigen offerte samenstellen is dit met onze product configurator in een handomdraai geregeld. Stuur uw gemaakte offerte naar ons toe en wij nemen met u contact op. Uiteraard geheel vrijblijvend allemaal.

   Wenst u toch eerst contact en dat wij voor u de offerte opstellen is dit zeker mogelijk.    Een bezoek aan onze kunststof gevelbekleding showroom in Nieuwegein helpt u bij het maken van de juiste keuze. U kunt zien en voelen dat wij alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten leveren. In ons assortiment hebben wij alleen maar merken en leveranciers opgenomen die de beste kwaliteit en service bieden. Maar dat niet alleen, in onze showroom staan altijd ervaren adviseurs voor u klaar zodat zij u kunnen adviseren en met u mee kunnen denken. Welke uitstraling zoekt u voor uw huis en welke onderdelen wilt u vervangen? Gaat het om de volledige gevelbekleding of alleen om kozijnen en dakranden? Wij bieden complete pakketten maar ook losse onderdelen met de daarbij behorende hulpmaterialen.

    Maak uw afspraak ​

    Onze showroom met kunststof gevelbekleding in Nieuwegein, Utrecht bezoeken? Wij verwelkomen u graag! Bel 030 227 3601 of mail ons via info@kunststofvoorjou.nl voor het maken van een afspraak. Het invullen van onze contact formulier is uiteraard ook een optie. De ruime showroom voor kunststof gevelbekleding is open van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00-17.00 uur op afspraak. Wilt u liever in het weekend of op een avond langskomen om alle opties te bekijken? Ook dat is mogelijk, maar ook alleen op afspraak. Wij plannen graag een afspraak met u in.

    Bezoekadres:

    Showroom Kunststof Voor Jou
    Herenstraat 38
    3431 CV Nieuwegein

     Kleurmonsters

     Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

     Bestel hier

     Onze merken

     WhatsApp uw vraag naar Roy