Terug

Ventilatie afsluitprofiel 2-delig 17mm Eurotexx

Beschrijving

Productomschrijving

Kunststof Ventilatie afsluitprofiel zijn een belangrijk onderdeel van gevelbekleding. De profielen hebben an de bovenzijde een geperforeerde rand, zodat er achter de gevelbekleding een goede ventilatie plaats vindt.


Dit is enorm belangrijk om warmte en vocht af te voeren. Bij Eurotexx vindt u het 2-delige kunststof ventilatie afsluitprofiel, perfect voor uw gevelbekleding project.


Dit ventilatie afsluitprofiel is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is duurzaam en weersbestendig. Het 2-delige ontwerp maakt het gemakkelijk te installeren en zorgt voor een perfecte afdichting van de randen. 


Met het kunststof ventilatie afsluitprofiel van Eurotexx kunt u zorgeloos genieten van uw gevelbekleding. Het product is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor het perfect past bij uw specifieke project. Het is eenvoudig te onderhouden en blijft jarenlang mooi en functioneel.


Kies voor kwaliteit en duurzaamheid met het 2-delige kunststof ventilatie afsluitprofiel van 17mm van Eurotexx. Bestel nu en ervaar het verschil.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy