Terug

Hoekprofiel 2-delig 17mm Eurotexx

Beschrijving

Productomschrijving

Kunststof hoekprofiel 2-delig 17mm van Eurotexx, de ideale oplossing voor uw gevelbekleding! Dit hoekprofiel is speciaal ontworpen om de gevelbekleding van uw woning of bedrijfspand een stijlvolle en professionele afwerking te geven. Het hoekprofiel is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is daardoor zeer sterk en duurzaam. Hierdoor zal het hoekprofiel zijn vorm en kleur behouden, zelfs na jarenlang intensief gebruik.


Met een breedte van 17mm en een 2-delige constructie is dit hoekprofiel ideaal voor het afdichten en afwerken van hoeken en randen. Hierdoor zal het hoekprofiel zorgen voor een perfecte overgang tussen de verschillende delen van de gevelbekleding. Bovendien is het hoekprofiel makkelijk te monteren en wordt het geleverd met de benodigde bevestigingsmaterialen.


Kies voor kwaliteit en stijl met het Kunststof hoekprofiel 2-delig 17mm van Eurotexx. Dit hoekprofiel is niet alleen functioneel, maar geeft ook een moderne en sierlijke uitstraling aan uw gevelbekleding. Bestel vandaag nog en geef uw woning of bedrijfspand de afwerking die het verdient!

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy