Terug

Schroeven T15 3.5x30mm RVS 250 st. Vinyplus

Beschrijving

Productomschrijving

De Schroeven T15 3.5x30mm RVS 250 st. van Vinyplus zijn de perfecte oplossing voor het bevestigen van uw gevelbekleding. Deze robuuste schroeven zijn gemaakt van hoogwaardig RVS en zijn uitstekend bestand tegen weersinvloeden. Met een lengte van 30mm en een diameter van 3,5mm zijn deze schroeven ideaal voor het bevestigen van gevelbekleding en bieden ze een uitstekende grip en stabiliteit.


Met een verpakking van 250 stuks, kunt u snel en eenvoudig uw gevelbekleding bevestigen, zonder dat u constant nieuwe schroeven hoeft te kopen. Deze schroeven zijn ontworpen voor gebruik in combinatie met gevelbekleding van het merk Vinyplus en zijn speciaal afgestemd op het product. Hierdoor bent u verzekerd van de beste prestaties en de meest betrouwbare bevestiging.


Met de Schroeven T15 3.5x30mm RVS 250 st. van Vinyplus heeft u de juiste bevestigingsmaterialen voor uw gevelbekleding en kunt u erop vertrouwen dat uw gevelbekleding stevig bevestigd is. Het RVS materiaal biedt uitstekende bescherming tegen corrosie en weersinvloeden, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw gevelbekleding. Kies voor de betrouwbare en kwalitatieve schroeven van Vinyplus en zorg dat uw gevelbekleding stevig en veilig is bevestigd.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy