Terug

Reparatiestift structuurfolie Vinyplus

Beschrijving

Productomschrijving

De reparatiestift van Vinyplus is de oplossing voor kleine beschadigingen in de structuurfolie van uw gevelbekleding. Dankzij de hoogwaardige samenstelling van de stift kunt u de folie eenvoudig repareren zonder dat deze vervangen hoeft te worden. Hierdoor bespaart u tijd en geld.


Met de Vinyplus reparatiestift voorkomt u verder verval van de gevelbekleding en houdt u uw gevel in topconditie. De stift is water- en weerbestendig, wat betekent dat de reparatie ook na regen, wind en zonlicht nog steeds perfect is.


Bovendien is de stift verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u altijd de perfecte match voor uw gevelbekleding vindt. De stift is eenvoudig in gebruik en droogt snel op, zodat u binnen enkele minuten weer verder kunt met uw dagelijkse activiteiten.


Kortom, de Vinyplus reparatiestift is de perfecte oplossing voor kleine beschadigingen in de structuurfolie van uw gevelbekleding. Probeer het nu uit en ontdek hoe gemakkelijk en snel u uw gevel weer in topconditie kunt houden.

Kleurmonsters

Ontdek een wereld van kleuren en materialen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in uw interieur. We bezorgen ze je bij u thuis.

Bestel hier

Onze merken

WhatsApp uw vraag naar Roy