PVC vloer laten leggen in Nieuwegein

Wilt u een PVC vloer laten leggen in Nieuwegein? Wij begrijpen u helemaal. PVC vloeren zijn ontzettend populair op dit moment en dat is niet zonder reden. Het kent namelijk vele voordelen waardoor het voor veel huishoudens aantrekkelijk is om er een neer te leggen. Kunststof voor jou adviseert u graag bij het maken van de beste keuze en heeft daarom de voordelen van een PVC vloer voor u op een rij gezet.

Wat is een PVC vloer?

PVC staat voor polyvinylchloride en is een kunststof van hoogwaardige kwaliteit. Dit is dan ook de reden dat u PVC vloeren in het assortiment van Kunststof voor jou tegenkomt.

PVC is gemakkelijk te bewerken en daardoor erg geschikt voor veel verschillende soorten toepassingen. Daarnaast is het kunststof waarmee een PVC vloer wordt gemaakt relatief goedkoop. Een groot contrast met wanneer u kiest voor een houten vloer, die duurder is en ook bewerkelijker. 

Een PVC vloer kan in verschillende patronen worden gelegd. Een patroon dat u vaak voorbij ziet komen is de visgraat. Maar ook de Hongaarse punt is erg populair en komt in veel huishoudens terug. 

Wat zijn de voordelen van een PVC vloer?

Een van de voordelen van een PVC vloer benoemen wij eerder in de tekst al, en dat is dat PVC een relatief goedkoop materiaal is. Hierdoor is het aanschaffen van een PVC vloer goedkoper dan wanneer u kiest voor laminaat of hout. 

Een ander groot voordeel van PVC is dat het een geweldige hout of steen look kan hebben. Het is dus het perfecte alternatief voor wanneer u een houten vloer wenst, maar hier niet het budget voor kan of wil maken. 

Daarnaast is PVC heel onderhoudsvriendelijk. Het is makkelijk afneembaar, blijft heel erg lang mooi en is slijtvast. Ook is een PVC vloer geluiddempend en stil. 

Maakt u gebruik van vloerverwarming of juist vloerkoeling? Ook dan is PVC een hele goede optie. Het maakt het tot een perfecte vloer voor nieuwbouw en compleet gerenoveerde woningen. 

PVC vloer laten leggen in Nieuwegein

Wilt u de PVC vloer eerst bekijken voordat u een beslissing maakt? Dan nodigen wij u van harte uit in de Kunststof voor jou showroom in Nieuwegein, Utrecht.

Een bezoek aan onze PVC vloer showroom in Nieuwegein helpt u bij het maken van de juiste keuze. U kunt het product zien en voelen, zodat u helemaal overtuigd bent van deze aanwinst voor uw woonhuis. Wij bieden alleen merken en leveranciers aan die de beste kwaliteit en service bieden. Onze ervaren adviseurs in de showroom voor u klaar zodat zij u kunnen adviseren en met u mee kunnen denken. Uiteraard kunnen zij ook een vrijblijvende offerte opmaken.

Maak een afspraak

Wij verwelkomen u graag! Bel 06 107 87 186 of mail ons via order@kunststofvoorjou.nl voor het maken van een afspraak. De ruime showroom voor kunststof gevelbekleding is open van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00-17.00 uur.

Wilt u liever in het weekend of op een avond langskomen om alle opties te bekijken? Ook dat is mogelijk, maar alleen op afspraak. Wij plannen graag een afspraak met u in.

Bezoekadres: 

Showroom Kunststof Voor Jou
Herenstraat 38
3431 CV Nieuwegein

Offerte nodig: Vraag de Offerte aan!

X
De waardering van kunststofvoorjou.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 7 reviews.