Plaat & Profiel

Bent u op zoek naar hard PVC-, kunststof profielen en panelen voor de bouw? Wij leveren diverse verschillende vormen, kleuren en maatvoeringen van Milin uit ons geautomatiseerde voorraadsysteem. Naast onze standaard artikelen, leveren wij ook op maat gemaakte profielen en matrijzen, helemaal naar wens van de klant.

Ons assortiment platen en profielen is behoorlijk uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan kamerprofielen, een kunststof vouwprofiel, hoekprofielen, U profielen, kokerprofielen en HPL. U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle denkbare vormen en maten, al dan niet voorzien van een (structuur)folie in kleur.

milyt

Milyt HPL Plaatmateriaal

Milyt HPL plaatmateriaal staat voor High Presure Laminate. Dit bouwmateriaal wordt geproduceerd door een combinatie van thermosetting, hars en craftpapier onder hoge druk en temperatuur samen te brengen.  Deze kunststof platen worden op hoge druk samengeperst voor optimaal resultaat. Met bewezen uitstekend laminaat voor buiten dat voldoet aan de hoge standaard. Het kleurenassortiment bestaat uit 14 verschillende kleuren voor een grote ontwerpersvrijheid. 

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE VAN MILYT

Milin plaatmateriaal

Milin Plaatmateriaal

Milin levert diverse soorten plaatmaterialen direct uit voorraad, zoals PVC plaat en HPL plaat. de platen lenen zich voor uiteenlopende toepassingen zowel binnen als buiten. De structuurfolie-panelen kunnen naar keuze met structuurfolie op één of beide zijden worden geleverd. Milin plaatmateriaal is een kunststof plaat dat aan alle eisen zal voldoen. Zo kunt u uw wand- of kozijnvullingen eenvoudig monteren en reinigen, is het slijt-, slag- en krasvast en is het product onderhoudsarm.

Milin hard pvc

Milin Hard PVC Profielen

De hard PVC/ kunststof profielen van Milin bieden een ruim assortiment aan keuze van verschillende profielen. De kunststof profielen zijn UV bestendig en leverbaar in verschillende vormen, kleuren en maatvoeringen. Andere structuurfolie kleuren zijn op aanvraag leverbaar. Wij kunnen op maat matrijzen realiseren. Doordat de kunststof profielen universeel zijn, kunnen de profielen op elk merk, voor elk project, worden toegepast.

Wooddesign kunststof 1

Vekaplan S - Gladde Hard PVC Schuimplaat

Gladde hard PVC schuimplaat in 10 mm kunnen wij direct uit voorraad leveren. Ook voor SF Trend platen kunt u bij ons terecht. Wilt u  meer informatie over kleuren, afmetingen, prijzen of levertijden, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Zij helpen u graag verder.

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE VAN VEKAPLAN

Offerte nodig: Vraag de Offerte aan!

X
De waardering van kunststofvoorjou.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 33 reviews.