dit zijn wij

Kunststof voor jou is de expert op het gebied van kunststof panelen en profielen. Wij dragen zorg voor uitstekend materiaal en klantenservice.

Kunststof voor jou levert duurzame afbouw materialen voor de particulier en bedrijf. Ons uitgebreide materialen shop bestaat alleen maar uit onderhoudsarme gevelpanelen, dakranden, wandbekleding, plafondtegels, vloeren, kozijn afwerkingen en kunststof platen en profielen.

KUNSTSTOF VOOR JOU LEVERT, ADVISEERT EN MONTEERT 
Wij leveren, adviseren en monteren voor de chalet- en caravanbouw, kozijnenfabricage- en -montagebedrijven, de bouwmaterialenhandel, architecten, projectontwikkelaars en de particulieren. Daarnaast adviseren wij je graag over elk denkbaar project.

Wij leveren rechtstreeks aan consumenten, aannemers of zzp’ers. De consument is vaak de opdrachtgever bij installatie of afbouwbedrijven (aannemers, zzp’ers). Informatieaanvragen van particulieren en installatie- of afbouwbedrijven worden door ons direct te woord gestaan per email of telefoon, en wij zorgen ervoor om de juiste oplossingen te kunnen bieden, uiteraard met de juiste prijs, een hoogwaardig kwaliteit en service.

KUNSTSTOF VOOR JOU HEEFT DE MISSIE…
Om de allerbeste te zijn in het leveren en waar nodig te monteren van duurzame panelen & profielen met de juiste prijs, een hoogwaardig kwaliteit en service.

WAT WILLEN WE BEREIKEN…
Kunststof voor jou heeft zich in regio Utrecht al aardig op de kaart weten te zetten als leverancier, adviseur en monteur van panelen en profielen. Wegens de succes proberen wij dit uit te breiden naar de gehele Nederlandse markt voor particulieren en bedrijven. Wij zien onszelf zowel nationaal als internationaal profileren, maar daar hebben we jullie bij nodig! Probeer onze producten, laat je overtuigen door onze experts en ga met ons deze doelen aan.

ONZE KERNWAARDEN
Kunststof voor jou heeft een diverse maar erg belangrijke kernwaarden: duurzaamheid, betrouwbaarheid, innovatie, flexibiliteit, servicegerichtheid en snelle transport. Kunststof voor jou heeft in de loop der tijd de kernwaarden bewezen aan de bestaande klant. We willen jou ook deze kernwaarden laten zien!

Professionele service en heel fijn dat ze gratis monsterstukken leveren zodat we de materialen ook goed konden bekijken. Levering was snel en zeer vakkundig!

Vaak gestelde vragen

Hier zijn een aantal vragen die we vaak krijgen van onze klanten.
Als er iets mist, contact ons dan zodat we jou als nog kunnen helpen.

Onze kunststof materiaal betekend gewoon veel minder onderhoud dan hout of aluminium; af en toe schoonmaken met speciaal kunststof schoonmaak middel en voilà het is weer nieuw. De kunststof prijzen zijn ook de laatste jaren gedaald, gemiddeld moet je met hout toch elke 5 a 6 jaar schilderen en dit kost bij een gemiddelde woning toch al snel 5 a 6000 euro (elke 5 a 6 jaar weer).

Bij montage van kunststof gevelbekleding is het heel erg belangrijk om aan de montage voorschriften te voldoen. Voor elk merk is er een montage instructiefolder gemaakt. 

Deze montage instructiefolders zijn terug te vinden onderaan de website met het kopje montage, hier kunt je de montage instructie’s downloaden.

Kunststof voor jou biedt verschillende soorten kunststof panelen aan, een aantal panelen hebben een afwijkende montage. Een paar belangrijke punten zijn de afstand tussen het regelwerk waar de panelen op gemonteerd worden, ventilatie, bouwfolie, afwerkprofielen en het bevestigingsmateriaal. Het bevestigingsmateriaal gaan we hier verder uitlichten.

Hoe mag ik kunststof gevelbekleding bevestigen?

De bevestiging van de kunststof gevelpanelen gebeurt bij voorkeur met bevestigingsschroeven met een minimale lengte van 30 mm. De schroeven mogen niet uitsteken en ook niet te diep worden geschroefd, hand-vast aangedraaid. Door de sleufgaten in de panelen, is voorboren geheel overbodig. Naast de standaard bevestigingsschroeven biedt Kunststof voor jou schroeven aan met een kunststof kop.

Nagelen van kunststof gevelbekleding

Naast de bevestigingsschroeven is er, in sommige gevallen, de mogelijkheid om de kunststof panelen te nagelen.  Het gebruik van nagels mag alleen bij lichte kleuren kunststof gevelbekleding. De reden is dat donkere kleuren meer warmte absorberen en zo meer werken. Dit wil zeggen dat de donkere kleuren meer zullen krimpen of uitzetten bij koud of warm weer. Kies je er voor om de lichte kunststof panelen te nagelen, houdt rekening met de volgende punten:

  • ALLEEN BIJ DE KLEUREN:
    • Wit, crème, sand en licht blauw
  • Gebruik bij voorkeur een nietapparaat, met instelbare slagkracht.
  • Gebruik bij voorkeur RVS nieten
  • Test, vooraf op een proefstuk, wat de juiste druk is
  • Denk ten aller tijden aan de veiligheid

Jazeker. Kunststof gevelbekleding, profielen en panelen zijn tegenwoordig ook leverbaar met een houtnerf structuur waardoor het oppervlak van kunststof materiaal eruit ziet en aan voelt als houtnerf.

Doordat het overgrote deel van de consumenten de voorkeur geeft aan kunststof gevelbekleding en andere profielen en panelen met een houtnerf structuur, is dit zeer goede keuze mocht je in de toekomst de woning of bedrijfspand willen verkopen.

Om de kunststof gevelbekleding, profielen en panelen goed schoon te maken bieden wij een speciaal pakket aan, door ons zelf samen gesteld. Maak nooit schoon met zwaar chemische middelen en al helemaal niet als de zon flink schijnt! Wanneer u middelen als thinner e.d gaat gebruiken om uw kunststof gevelbekleding of andere profielen en panelen schoon te maken, vraagt je uiteraard om problemen, dit soort middelen lossen kunststof op.

Vraag naar onze schoonmaak kit en je kunststof gevelbekleding of andere profielen en panelen zijn weet zo goed als nieuw!

Dit kan zeker. Kom ons bezoeken in de Showroom van dinsdag t/m vrijdag 09:00-17:00 zijn wij geopend. We kunnen ook gratis monsterstukken toesturen zodat u het product kan bekijken.

U kunt contact opnemen met 030 227 3601

Graag meer advies van onze experts?

geef een belletje naar 030 227 3601

Offerte nodig: Vraag de Offerte aan!

X
De waardering van kunststofvoorjou.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 7 reviews.