kozijnen en overzet vensterbanken

Kunststof voor jou is de totaalleverancier als het gaat om kunststof. Hierbij kunt u denken aan kunststof vensterbanken, kozijnprofielen, dagkantafwerking, overzetstukken en kozijnvulling van kunststof kozijnen. De binnenafwerking van producten zoals kunststof overzet vensterbanken, steenstrips en afwerkprofielen van Kunststof voor jou zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Traditionele kozijnafwerkingen zoals MDF panelen en hout vereisen veel onderhoud in tegenstelling tot het onderhoudsvriendelijke kunststof afwerkprofielen. Als u een kunststof kozijn plaatst dan leveren wij de afwerkprofielen in de juiste kleur en met het juiste materiaal zoals PVC en Renolit.

Ons kunststof profielen aanbod is uitgebreid en veelzijdig, met daarin onder andere de Milinboard vensterbank natuursteen

Steenlook panee

Milinboard Natuursteen Vensterbanken

Milinboard vensterbank van kunststof zijn niet van echt natuursteen te onderscheiden. De vensterbanken zijn bijzonder duurzaam, krasvast en stevig dankzij de oersterke melamine-toplaag. De Milinboard vensterbank is er in vier verschillende natuursteen kleuren; Wit, Crème, Freestone mat en Freestone light. Ze worden standaard geleverd in 25 cm breedte en zijn aan twee zijden te gebruiken, naar keuze met een brede neus van 40 mm of met een smalle neus van 20 mm.

Bekijk de Milinboard vensterbank natuursteen in de webshop

Overzet paneel

Milinboard Overzet Vensterbank Type B

Milinboard overzet vensterbank Type B heeft een smalle, spitse neus en is voorzien van een sterke toplaag. De vensterbanken zijn met name geschikt voor renovatie projecten en kunnen bijna over alle bestaande vensterbanken heen geplaatst worden. De kunststof vensterbank die aan alle eisen zal voldoen voor uw vensterbank renovatie. Dit type vensterbank is in de kleuren wit en crème verkrijgbaar en uit voorraad leverbaar. Ideaal voor een snelle en eenvoudige renovatie van je oude vensterbank.

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE VAN MILINBOARD OVERZET

Type B paneel milinboard

Milinboard Kunststof Vensterbank Type B

Milinboard kunststof vensterbank Type B is verkrijgbaar in verschillende breedtes. Door het fraaie design in combinatie met een kunststof sterke toplaag, zijn deze kunststof vensterbanken vocht- en UV bestendig. De Milinboard vensterbanken zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en hebben een spitse neus. Voor een goede montage zijn deze vensterbanken verkrijgbaar in verschillende breedtes.

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE VAN MILINBOARD KUNSTOF

Sandwichpaneel Milin

Sandwichpanelen Milin

Milin levert een uitgebreid assortiment sandwichpanelendirect uit voorraad. De kunststof sandwichpanelen zijn verkrijgbaar in een PVC, HPL, HPL met structuurfolie of aluminium uitvoering. De structuurfolie sandwichpanelen kunnen naar keuze met structuurfolie op één of beide zijden worden geleverd. De panelen zijn onderhoudsarm en ideaal om toegepast te worden in kozijn- of deurvulling en om HACCP hygiënische ruimtes te bekleden. Dit zijn PVC, HPL en Renolit platen, die je bijvoorbeeld aan de binnenkant achter de paneelprofielenkunt plaatsen.

Paneelprofielen

Milin Paneelprofielen

Speciaal voor de kunststof kozijnen-industrie heeft Milin een uitgebreid programma kunststof paneel profielen ontwikkeld. Aangezien er in de markt steeds meer vraag is naar verschillende houtstructuur- en unikleuren, heeft Milin meer dan 50 kleurencombinaties op voorraad liggen. Wij bieden vaste klanten de mogelijkheid, bij een bestelling vanaf vier paneelprofielen, dat wij de panelen laten ommantelen met een structuur-folie in de gewenste kleur. Onze profielen hebben een wanddikte van 2,5mm waardoor deze ijzersterk zijn.

Milin Plint- en afwerkprofielen

Het assortiment Milin afwerkprofielen en plinten biedt volop keus. De plinten en profielen zijn UV bestendig en leverbaar in verschillende vormen, kleuren en maatvoeringen. Andere structuurfolie kleuren zijn op aanvraag leverbaar. Milin afwerkprofielen en plinten worden toegepast bij: kunststof stelkozijnen, deurkozijn, kozijnafwerking, raamdorpels, dagkanten en als plinten. De kunststof afwerkprofielen zijn onderhoudsarm, hierdoor behoord schilderen tot de verleden tijd. 

Milin Dagkantafwerkingen

Met het uitgebreide Milin assortiment dagkantafwerkingen voor kunststof kozijnen kun je dagkanten netjes afwerken. Dit product is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten dagkant profielen. Je kunt kiezen uit meerdere kleuren, structuur-foliën en materialen zoals volschuim. Dagkant profielen zijn eenvoudig te monteren en passen perfect bij elk merk kunststof. Ideaal voor kozijn- en vensterbankafwerkingen.

Milinboard verkooppunt

Bij Kunststof voor jou koopt u diverse soorten afwerkingen van Milin voor uw kozijnen. Dit varieert van profielen en panelen tot en met kunststof overzet vensterbanken en dagkantafwerkingen. Binnen het Milinboard assortiment zijn er ook weer verschillende mogelijkheden. Bent u op zoek naar een Milin vensterbank? Of juist een ander product? De experts van Kunststof voor jou geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Wij zijn er dan ook trots op om een Milinboard verkooppunt te zijn.  

Offerte nodig: Vraag de Offerte aan!

X
De waardering van kunststofvoorjou.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 33 reviews.