Kunststof dakrand

Op zoek naar een mooie kunststof dakrand|? Het is een aanwinst voor uw woning! Kies bij een verbouwing of bij het laten bouwen van een nieuw huis altijd direct voor een kunststof dakrand. Dit heeft zoveel voordelen. Wij bieden diverse merken van hoge kwaliteit aan, zoals  VinyPlus, Deeplas en Milexx. 

Het dak en de goot van uw huis zijn gevoelig voor onderhoud. Ook de houten voorzetstukken die uw boeiboord of boeideel beschermen en verfraaien eisen veel onderhoud. Door te kiezen voor een kunststof dakrand bent u van deze zorgen af. De dakranden zijn duurzaam, 6 meter monteerbaar, onderhoudsvriendelijk, UV-bestendig, beschermend en met minimaal 10 jaar garantie.

Daarnaast wordt de kunststof dakrand door middel van RVS torx schroeven bevestigd. Het is ook mogelijk dit met clips te doen, zodat er sprake is van een blinde bevestiging. Op nagenoeg alle toepassingen heeft Kunststof voor jou een antwoord. 

Kunststof dakrand merken

Vinyplus dakrand

VinyPlus Dakranden

Vinyplus kunststof dakranden zorgen voor een strakke en mooie afwerking. De dakrandpanelen zijn snel te verwerken en eenvoudig te monteren door de standaard lengte van 6 meter. De panelen voor het dakrandoverstek zijn ommanteld met een buitenkwaliteit structuurfolie en gemaakt van hoogwaardig gerecyclede kunststof panelen.

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE VAN VINYPLUS

Deeplas dakrand kunststof

Deeplas Volschuim Dakranden

Deeplas dakrandpanelen zijn gemaakt van PVC, oftewel kunststof. De dakrandpanelen met een volschuim kern met een harde PVC-toplaag die beschermd is tegen weer en wind. De kunststof dakrandpanelen zijn uitermate geschikt voor het afwerken van dakranden en overstekken. Ook zijn ze onderhoudsarm en eenvoudig te monteren.

Milexx volschuim dakrand

Milexx Volschuim Dakranden

Dakgootbekleding van uw huis zijn bekende kopzorgen als het op onderhoud aankomt. Ook de houten voorzetstukken die uw dakgoot beschermen en verfraaien vereisen veel onderhoud. Door middel van onze kunststof dakrand bent u van deze kopzorgen af.

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE VAN MULIXX

VinyPlus dakrand - wit

Milexx Big Board Dakranden

Milexx Big Board dakrand- en overstekpanelen zijn gemaakt van kunststof volschuim voor een perfecte kozijn afwerking. Die dakrandpanelen hebben een hoge materiaaldichtheid en een mooie haakse hoek voor een goede afsluiting. De panelen zijn onderhoudsarm, eenvoudig te monteren en beschermen boeiboord tegen weer en wind.

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE VAN MILEXX

Milexx Overstekpanelen en Buitenplafonds

Overstekpanelen van Milin beschermen en verfraaien het dakgoot overstek. De panelen voor de gevel zijn verkrijgbaar als Milexxvolschuim platpanelen, Milyt HPL plaat, holle schroot of Vekaplan Svolschuimplaat. Op zoek naar dakrand profiel? Het programma omvat alle benodigde afwerkprofielen voor een mooi afgewerkt eindresultaat.

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE VAN MILEXX

Kunststof dakrand is duurzaam

Dakranden vindt u in veel verschillende materialen, maar deze zijn over het algemeen niet zo duurzaam als een kunststof dakrand. Door gebruik te maken van dit materiaal, weet u zeker dat u voor de meest gebruiksvriendelijke oplossing kiest. Ze gaan jaren mee en wanneer ze echt aan vervanging toe zijn, is het mogelijk de dakranden te recycelen.

Daarnaast zijn kunststof dakranden ook nog eens onderhoudsarm, helemaal in vergelijking met houten dakranden. Zo bespaart u uzelf veel ellende en geld als het op onderhoud aankomt. Kunststof voor jou garandeert u dat onze aanbieders gebruik maken van hoogwaardige materialen van uitstekende kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat u er lang van kunt genieten. Doordat u op de kunststof dakranden van Kunststof voor jou tien jaar garantie heeft, weet u zeker dat het voorlopig wel goed zit met deze aankleding.  

Heeft u vragen over welke dakrand u moet kiezen? U bent van harte welkom in onze showroom te Nieuwegein. Ook kunt u alvast een kijkje nemen in onze webshop waar wij meerdere dakranden van zeer goede kwaliteit aanbieden.  

Offerte nodig: Vraag de Offerte aan!

X
De waardering van kunststofvoorjou.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 33 reviews.