Betaalmethodes

kan op verschillende manieren. Belangrijk te weten is dat al onze betaalmogelijkheden volledig kosteloos voor u zijn. Om het voor u inzichtelijk te maken hebben we onze beschikbare betaalmethoden voor u op een rijtje gezet:

IDEAL

Uiteraard bieden we de meest gebruikte betaalmethode aan die er in Nederland is; iDeal. Nadat u alle bestelgegevens heeft ingevuld, wordt u doorverwezen naar de beveiligde omgeving van uw eigen bank voor het afronden van de betaling. Snel, simpel en vertrouwd.

OVERBOEKING

Voor zowel onze Nederlandse, Belgische en Duitse klanten is het mogelijk per overboeking te betalen. Na het invullen van uw gegevens op de afrekenpagina, krijgt u automatisch de gegevens die benodigd zijn voor het overboeken van de gelden. Na ontvangst van de gelden ontvangt u de factuur en zal de verwerking van de bestelling in gang worden gezet.

CREDITCARD

We bieden ook betaling per Creditcard aan. Dit kan met Mastercard, Visa en American Express. Nadat u het bestelproces heeft voltooid op de afrekenpagina wordt u doorverwezen naar een beveiligde omgeving van Mollie, onze betalingsprovider. Bij Mollie kunt u aangeven met welk merk Creditcard u wilt betalen. Wij ontvangen direct de gelden na een geslaagde transactie, dat is het moment dat we direct met uw bestelling aan de slag gaan.

AFHALEN IN ONZE WINKEL

U mag uw bestelling ook afhalen bij onze hoofdleverancier Milin B.V gevestigd op Brabanthaven 1, 3433 PJ te Nieuwegein. Voor online bestellingen verzoeken we u om de bestelling te betalen via een van de online betaalmethoden. Bij de stap ‘verzendmethode’ op de afrekenpagina geeft u aan dat u het graag wilt afhalen. Aan te raden is om in het opmerkingenveld aan te geven wanneer u de bestelling wenst af te halen.

ONZE OPENINGSTIJDEN:

maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:00 uur 

ONS ADRES:

Kunststof voor jou
Kruyderlaan 20
3431BN Nieuwegein
0610787186
info@kunststofvoorjou.nl

BTW nr: NL002200392B65
KvK nr: 64587460

Offerte nodig: Vraag de Offerte aan!

X
De waardering van kunststofvoorjou.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 7 reviews.